Studená sprcha nejen pro hvězdy Ordinace: Nikdo neví, co bude | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Studená sprcha nejen pro hvězdy Ordinace: Nikdo neví, co bude

Konec Ordinace její herce zaskočil a rozhořčil: První reakce Čenského, Morávkové a dalších!
Konec Ordinace její herce zaskočil a rozhořčil: První reakce Čenského, Morávkové a dalších! (TV Nova)

Klidný konec roku nebudou mít hlavně scénáristé ze dne na den zrušené Ordinace v růžové zahradě. Sotva otevřeli dějovou linku Mariky Šoposké (31) alias Bibi, budou ji muset do jara elegantně zrušit. Nejen jí! V pár měsících jsou nuceni vymyslet uzavření příběhů pro osmdesát herců, kteří v seriálové Kamenici hrají.

Seriál s tolika postavami je živý organismus, který, aby se nevymknul kontrole, musí mít scénáristé do detailu naplánovaný dlouho dopředu. To, že se místo celého příštího roku bude točit jen do června, byla jobovka hlavně pro ně. Ve scénáři totiž nemůžou nechat kámen na kameni a musí ho přepsat tak, aby se během jara příběhy uzavřely. „Ano, musí se to narychlo měnit, aby se to na jaře mohlo velkolepě uzavřít. Děj by neměl skončit otevřeným koncem,“ prozradil Aha! člen štábu. Sice se prý už od léta sem tam objevila zpráva, že Nova točí další seriál, který by Ordinaci mohl poslat na vedlejší kolej, ale pak se údajně ve velkém investovalo do nových dekorací.

„Točili jsme i reklamy na novou sezonu, takže i tvůrčí tým si do poslední chvíle myslel, že si nás nechají,“ prozradil Aha! zdroj, který nechtěl být jmenován. Co se chystá, do poslední chvíle netušila ani kreativní producentka Simona Matásková (52). „Samozřejmě mě to zasáhlo a bylo mi to líto, ale v televizi pracuju dlouhou dobu a ve své profesi jsem připravená na různé varianty. My ještě nějakou dobu pracovat na Ordinaci budeme. A co se stane v budoucnu? To uvidíme,“ prozradila Matásková.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

Tajná porada

V pondělí, kdy se objevila zpráva o konci Ordinaci, se konala interní on-line porada štábu. „Bylo to vlastně oficiální oznámení konce celému tvůrčímu týmu. Samozřejmě nám tam poděkovali, nebylo tam nic negativního. Je to tak, jak to je a musíme jít dál,“ popsal redakci jeden z oslovených herců, co se tam dělo. „Hlavně nám poděkovali. Zachovali se k nám hezky,“ potvrdila jeho slova Ivana Jirešová (43) alias barmanka Lucie, která v seriálu hraje 15 let. Spousta z nich ale důležitou poradu vůbec nestihlo. Třeba Martin Zounar (53) alias doktor Bob Švarc si zrovna vyrazil na projížďku na koni a Dana Morávková (49) alias doktorka Zdena Suchá byla u zubaře.

Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.