Hollywoodský proces roku 2022?! Depp žaluje ex o miliardu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hollywoodský proces roku 2022?! Depp žaluje ex o miliardu!

Amer Heard hrozí pobyt ve vězení. U soudu měla podat křivou výpověď i ve věci domácího násilí z roku 2016
Amer Heard hrozí pobyt ve vězení. U soudu měla podat křivou výpověď i ve věci domácího násilí z roku 2016 (archiv)

Rok 2022 ještě ani nezačal, ale zahraniční média už mají jasno o hollywoodském procesu, který mu bude dominovat. Jeho hlavním aktérem je americký herec Johnny Depp (58), který svou exmanželku Amber Heardovou (35) žaluje o 1,1 miliardy korun!

Hvězdu Pirátů z Karibiku rozlítil rozhovor, který herečka a modelka poskytla deníku Washington Post. Mimo jiné v něm mluvila o násilí na ženách a obvinila z něj právě Deppa. Bývalí manželé, kteří si nemohou přijít na jméno, se zřejmě setkají tváří v tvář už 11. dubna, kdy ve virginském okrese Fairfax vypukne ostře sledovaný spor. Jak uvádí Page Six, soud je naplánován na 12 dní. A Depp s Heardovou nebudou jediné celebrity, které se ho zúčastní. Jedním z klíčových svědků prý bude další americký herec – James Franco (43, 127 hodin)! On sám přitom čelí nařčení ze sexuálního obtěžování.

Grindelwald s tváří Mikkelsena v prvním traileru

Video se připravuje ...

„Když jsem působil jako učitel, spal jsem se studentkami a to byla chyba. Kvůli tomu jsem ale učit nezačal,“ přiznal před pár dny Franco pro rádio Sirius XM. „Na sexu jsem byl závislý dvacet let od doby, kdy jsem se zbavil závislosti na alkoholu. Nejhorší na tom je, že jsem tohle všechno dělal s čistou hlavou,“ sype si teď popel na hlavu. Právě studentky proti Francovi podaly v roce 2019 u Nejvyššího soudu v okrese Los Angeles hromadnou žalobu, ve které ho obvinily nejen ze sexuálního obtěžování, ale také z vykořisťování a nátlaku.

Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie!

Video se připravuje ...

Aby je Franco umlčel, zaplatil jim letos vyrovnání ve výši bezmála 50 milionů korun. A jakou roli bude hrát ve sporu Deppa? Spekuluje se o tom, že měl s jeho ex v inkriminovanou dobu milostný poměr. Právníci proto chtějí vědět, zda si tehdy na herečce všiml nějakých modřin. Deppův cíl je totiž jediný: Napravit si u soudu pověst, kterou četná obvinění Amber notně pošramotila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.