Bartoška a Eben jen zírali... Rebel Depp sršel omluvami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bartoška a Eben jen zírali... Rebel Depp sršel omluvami!

Neukočírovatelný Depp na závěrečném večírku Varů: Táhli ho pryč přes kuchyň! A stejně se vrátil...
Neukočírovatelný Depp na závěrečném večírku Varů: Táhli ho pryč přes kuchyň! A stejně se vrátil... (David Kundrát)

Tohle čekal jen málokdo! Johnny Depp (58) během posledního dne karlovarského festivalu nejprve pozlobil jeho pořadatele svými pozdními příchody na domluvené akce, večer se za tohle všechno ale omluvil. A to samotnému prezidentovi Jiřímu Bartoškovi (74) i jeho kolegovi, moderátorovi Marku Ebenovi (63).

Bohém každým coulem se ale předtím pořádně předvedl. Jak už Aha! informovalo, nechal čekat své fanoušky 67 minut v městském divadle i u něj, kde v sobotu odpoledne uváděl svůj film Minimata. Odpoledne pak nepřišel na natáčení televizního pořadu Na plovárně s Markem Ebenem a korunoval to večerní čtyřicetiminutovou raketou, kdy s tímhle zpožděním přišel na záverečný ceremoniál festivalu v hotelu Thermal.

Sorry, Jiří

Právě tady se za všechno omluvil prezidentovi festivalu Jiřímu Bartoškovi, což také zaznamenali fotoreportéři deníku Aha!. „Omluvu od něj pan prezident vzal, byl rád, že na festival přijel. Marek Eben to taky vzal. Ale pořad Na plovárně z časových důvodů už natočit nešlo,“ řekl nám zdroj ze zákulisí.

Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie!

Video se připravuje ...

Odpustili mu

Proč měl ale Depp takové časové problémy, není jasné. Buď potřeboval více času na přípravu, nebo je prostě takový, což by evidentně pořadatelé jiných světových akcí mohli vyprávět. Podtrženo – sečteno, Karlovy Vary uchvátil a určitě mu odpustí i stovky fanoušků, které na něj na různých místech města musely čekat.

Johnny stále se skleničkou...
Milovník alkoholu Depp se netají tím, že si rád dopřává alkohol. A nebylo tomu jinak ani na večírku po závěrečném ceremoniálu v hotelu Pupp. Neustále držel v ruce skleničku. Otázkou je, zda právě proto ho pořád, hlavně při chůzi po schodech, podpírala ochranka. Mimochodem, den předtím, po projekci filmu, který produkoval, Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, Depp o natáčení se slavným irským hudebníkem prohlásil. „Nějak se mi dostala do ruka lahev bílého vína, když jsme si přehrávali, co jsme natočili, tak jsem se opíral o mixážní pult a ta láhev mi vypadla z ruky a rozbila se.“ Je to prostě divoch!

Další perličky ze slavostního zakončení 55. ročníku karlovarského filmového festivalu se dočtete v tištěném vydání pondělního Aha! (30. 8. 2021)

Příjezd Johnnyho Deppa na filmová festival do Karlových Varů

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.