Depp sice uchvátil fanoušky, ale... Čím zklamal Ebena? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Depp sice uchvátil fanoušky, ale... Čím zklamal Ebena?

Johnny Depp na filmovém festivalu v Karlových Varech
Johnny Depp na filmovém festivalu v Karlových Varech (Zbyněk Pecák)

Zatímco v pátek si podmanil celé festivalové Vary, včera už tomu tak nebylo! Hollywoodský herec Johnny Depp (58) dělal jeden sek za druhým. Nechal hodinu čekat fanoušky u divadla, kde zahajoval projekci svého filmu Minimata. Pak nepřišel na natáčení pořadu Na plovárně a korunoval to pozdním příjezdem na slavnostní zakončení!

Pořádně tím své příznivce, ale také organizátory festivalu naštval. Už jenom tím, že mu odpoledne trvalo přes hodinu, než vylezl z hotelu Pupp a přesunul se k divadlu, kde měl být ve 13 hodin. Teprve 67 minut poté Depp konečně přijel, aby si svůj film mohl prezentovat. Chvíli zmoklí a chvíli sluncem sežehnutí fanoušci byli jeho chováním dost vytočení. Někteří ho mávat ze zadního okénka auta nebo u zadního vchodu divadla ani neviděli a odcházeli domů bez nálady. Nemluvě o davovém šílenství, kdy se při hercově příjezdu lidé natlačili na kovové zábrany a několik z nich porazili.

Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon

Video se připravuje ...

Zklamaný Eben

Během odpoledne pak Deppovo chování nabralo na obrátkách. Nejprve souhlasil s natáčením rozhovoru pro televizní pořad Na plovárně, který moderuje Marek Eben (63). Jenže na rozhovor v improvizovaném studiu hotelu Pupp nepřišel. Celý štáb včetně moderátora na něj několik hodin čekal, pak to vzdal. „Největší dojem na mě udělal Ethan Hawke, s Johnnym Deppem nakonec natáčení nevyšlo,“ nechal se slyšet moderátor.

Všichni už byli uvnitř

V 18 hodin Deppa očekávali na začátku slavnostního zakončení 55. mezinárodního festivalu. A opět měl zpoždění. Na červeném koberci se objevil až v 18:36, kdy už byly všechny celebrity v kinosále hotelu Thermal.

Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
1. 9. 2021 • 21:30

... nevím co všichni chtěli od té opice Deppa , čím víc se mu všichni cpali do zadku , tím víc na ně všechny Johnny kašlal a dělal si co chtěl !
To ještě Váleček nezažil , aby měl takovou "hvězdu"na dosah a přesto ji nedostal do své Plovárny, Depp se na něj prostě vybod !

-bello-
30. 8. 2021 • 22:57

Já bych festival na nějakou dobu zrušila, jako Zlatého slavíka a byl by pokoj.Anebo je vyrvala Bartoškovi a dala to jinému s novou koncepcí noblesy.
Doby honosné slávy a krásy má ten festival za sebou.
Nějak to není snad ani o filmech!
No jen ať tady každý teď hned řekne, jakou osvětu ty filmy měly a jak moc se o nich mluvilo, než se festival otevřel! Kde asi tak jsou v médiích zmiňovaný ?
Z ciziny se zvou už jen důchodové séélebrity, z Česka zase příbuzní příbuzných z šoubýzu a sem tam nějaký sponzor a politik a nebýt pravidelné návštěvnice blbky Čvančarové, ani nevím , kdy ty mumraje Bartošky začínají.Dotací na to má mraky, hosty tam má mizerný ( špatně vyjednává, nebo co ? a já klidně půjdu na filmy i bez toho, že mi je předem zhodnotí Vary. Brodit se válejícími baťůškáři, poslouchat rozhovory nějaké tupé Geislerové nebo Khoustoudinové nebo jak se ta " kněžka " jmenuje - no sorry , tohle utrpení za shlédnutí filmu nestojí.
A namazaný pastózní prcek Depp měl být vypískán.
Jo, prostě jo, facku nadutosti , která by obletěla svět.

jity
29. 8. 2021 • 19:40

Tak to si musím pořídit brýle, já ty hezké muže nepotkávám a když tak hodně málo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.