Soud s Deppem nabírá obrátky: Doufám, že shnije v kufru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Soud s Deppem nabírá obrátky: Doufám, že shnije v kufru

Depp vs. Heardová
Depp vs. Heardová (Reuters)

Třetím dnem včera pokračoval bouřlivý soud mezi Johnnym Deppem (58) a jeho bývalou manželkou Amber Heardovou (35). Oba herci po sobě hází kupu špíny: Naposledy vyšlo najevo, že Depp napsal kamarádovi SMS o tom, jak doufá, že se Ambeřino tělo rozloží v kufru auta...

Pár, který se vzal v roce 2015, aby se o pár měsíců později rozvedl, spolu bojuje od roku 2018, kdy Amber pro New York Times napsala článek, kde se označila za oběť domácího násilí. I když Deppa nejmenovala, bylo jasné, na koho je článek mířen. Herec kvůli němu přišel o mj. o roli v pokračování Pirátů z Karibiku a zažaloval herečku o 50 milionů dolarů. Ta reagovala obdobnou stížností a po Deppovi požaduje dvojnásobek.

Depp oznámil návrat do Česka! A Křížkův vzkaz z vězení pro syna školáka

Video se připravuje ...

Celou kauzu po odkladu způsobeném covidem teď řeší soud v americké Virginii. Ten má ale komplikovanou situaci. Na jedné straně vyšlo například najevo, že Depp psal svému kamarádovi SMS, kde Amber nazýval ku*vou a vyslovil přání, aby skončila jako hnijící mrtvola v kufru Hondy Civic. „Ku*vou ale nazýval i mě,“ bránil marně herce jeho nejlepší kamarád Isaac Baruch, kterému byla SMS adresována.

Amber a její tým právníků se zase snažil dojmout historkou o znásilnění z roku 2015, podle bývalé služebnice Kate Jamesové si ale herečka jen přivlastnila její příběh a nic takového se nestalo. „Pořád byla mimo, brala drogy, houbičky, kokain... Nikdy jsem ji neviděla s modřinami,“ naznačuje, že obětí ve vztahu byl Depp a že Amber měla sklony k vidinám a fabulování. Pravda – nebo minimálně verdikt soudu – by měla být známa zhruba za šest týdnů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.