Takhle se stárne v Hollywoodu! Poznáte je ještě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Takhle se stárne v Hollywoodu! Poznáte je ještě?

Tak se stárne v Hollywoodu.
Tak se stárne v Hollywoodu. (Foto: Profimedia.cz, ara)

Nejen Tim Robbins se od natáčení Shawshanku hodně změnil, máme ho ostatně nyní možnost vidět v Karlových Varech. I další herce bychom málem nepoznali, přitom jejich zásadní filmové hity nejsou až tak letité…

LINDA HAMILTON (61): Drsná babča
Představitelka Sarah Connorové ve filmech o Terminátorovi (1984 a 1991) byla sexy kočka v přiléhavých topech a s pistolí v ruce. Postavičku jako ze žurnálu si udržuje doposud. Podepsaly se na ní ale trable, které si prožila v manželství se záletným režisérem Jamesem Cameronem (63). Na rozdíl od jiných hereček si nicméně dokáže přiznat, že už není nejmladší. Striktně odmítá jakékoli plastické operace, nebarví si vlasy a nezakrývá si ani hluboké vrásky.

 

JOHNNY DEPP (55): Chodící smrtka
V době, kdy dotočil film Čokoláda (2000), byl idolem žen. Dnes je z něj troska, která se sotva drží na nohou. Jeho vzezření fanoušky v posledních měsících děsí – spekuluje se o vážné nemoci i drogové závislosti. Pravdou je, že po rozvodu s herečkou Amber Heard (32), která jej obvinila z domácího násilí, se Depp marně snaží postavit na nohy. Utápí se v depresích, které se snaží překonat pomocí hudby – při koncertech s kapelou Hollywood Vampires. V rámci terapie sepisuje vlastní paměti, v nichž se vyznává z nelehkého vztahu k matce i z problémů s bývalým manažerem.

 

RUSSELL CROWE (54): Roztomilý méďa
Když si v roce 2001 odnášel sošku Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli za snímek Gladiátor, ženy šly do kolen. Vysportované tělo, bicepsy a udržované strniště – to všechno už je dnes minulostí. Z Crowea (54) je oplácaný medvídek, který asi dlouho nepoužil žiletku a holicí pěnu. Ostatně už ani nemá proč o sebe pečovat. V dubnu se rozvedl se svou celoživotní láskou, australskou zpěvačkou Daniellou Spencer (49), s níž má dvě děti. Bývalka ho prý »stáhla« o majetek v hodnotě 31 milionů dolarů (682 mil. korun).

 

HELENA BONHAM CARTER (52): Děsivá čarodějnice
Hvězda filmu Klub rváčů (1999) byla vždycky nepřehlédnutelná. Rozčepýřené tmavé vlasy a výrazné líčení ji provází po celou její kariéru, po rozvodu s manželem, režisérem Timem Burtonem (59), se ale zřejmě nechala inspirovat rolí kouzelnice Belatrix ze série o Harrym Potterovi a uzpůsobila tomu svou vizáž. Spíš než matku dvou dospívajících dětí teď připomíná šílenou čarodějnici, která utekla z léčebny. Ostatně bychom nebyli daleko od pravdy. Helena skutečně před pár lety měla velký problém se závislostí na alkoholu.

WHOOPI GOLDBERG (62): Prošedivělá dealerka
Ačkoli se proslavila rolí v bláznivé komedii Sestra v akci, na svém kontě má dva Oscary (za drama Purpurová barva a romantický snímek Duch). Trochu ztřeštěná je Whoopi i dnes. Zlí jazykové o ní tvrdí, že se bojí stárnutí. Možná i proto si poté, co bylo v některých státech USA legalizováno pěstování marihuany, založila vlastní firmu, která tuto zelenou rostlinku prodává. Lukrativní byznys!

 

MEL GIBSON (62): Nevybouřený elegán
Kdo by si nepamatoval dlouhé bujné kadeře Mela Gibsona (62) v historickém dramatu Statečné srdce (1995)? Herec je sice i po šedesátce pohledný, duší nicméně zamrzl někde v pubertě. Několikrát byl zadržen za řízení pod vlivem alkoholu a lehkých drog, jeho druhá manželka ho obvinila z domácího násilí (a zdá se, že k tomu skutečně měla pádné důvody).

 

JEAN RENO (69): Lovec žen
Slávu mu přinesly devadesátkové thrillery Brutální Nikita (1990) a Leon (1994), dnes je jedním z neobsazovanějších francouzských herců. Jean Reno (69) si prošel třemi manželstvími, jeho současná partnerka je o čtyřiadvacet let mladší. Má slabost pro modelky, nutno však podotknout, že nejlepší léta už má za sebou. Neudržované strniště a zažloutlé křivé zuby jsou toho důkazem. Pravdou ale je, že se už usadil. Čas tráví nejraději na sídle v Provence, kde vlastní olivový sad. Patří mezi nejlepší pěstitele regionu, a jeho olivový olej dokonce hned několikrát získal zlatou medaili.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.