ZVLÁŠTNÍ TROFEJ Z ČECH? Pirát Depp ve Varech ukradl mikrofon | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

ZVLÁŠTNÍ TROFEJ Z ČECH? Pirát Depp ve Varech ukradl mikrofon

Johnny Depp: Fotí se s kdekým, rozdává autogramy a dokonce chodí i pěšky.
Johnny Depp: Fotí se s kdekým, rozdává autogramy a dokonce chodí i pěšky. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Je to borec! Johnny Depp (58) se i po celosvětových problémech kvůli rozsudku, že je násilník, dočkal na karlovarském filmovém festivalu bouřlivého přijetí. Žádné manýry přitom – alespoň u nás – nemá. Fotí se s kdekým, rozdává autogramy a dokonce chodí i pěšky.

Kapitán Jack Sparrow či Střihoruký Edward je miláček publika. Když se v pátek objevil na červeném koberci, nechtělo se mu od svých příznivců pryč. Ochranka ho musela do hotelu Thermal doslova dostrkat.

Trailer na film Vražda v Orient expresu

Video se připravuje ...

„Neuvěřitelné přijetí, báječní lidé. Miluji Česko,“ řekl Johnny při cestě do sálu, kde uvedl dokument Hrnec zlaťáků: Pár drinků o legendárním irském muzikantovi Shanu MacGowanovi (63), který spoluprodukoval. Společně s Deppem dorazila i manželka irského hudebníka Victoria Clarkeová (55) a režisér a další spoluproducent Julien Temple (67).

„Děkuji vám, že jste se přišli podívat na mimořádný film o mimořádném a jedinečném talentu, Je to jeden z mých hrdinů a myslím si, že je to básník, jehož básně lidé budou číst ještě za dvě stě let, pokud tady ještě budeme. Mnohokrát děkuji za to, že jste přišli,“ řekl za bouřlivých ovací Depp.

Dobrou náladu herec nehrál. Když snímek uvedl, začal vtipkovat s publikem a pořádajícím týmem. Z legrace si schoval pod sako jeden z mikrofonů, který během chvíle vrátil. Tím ale nebyl vtípkům konec. Nehrál to, skutečně se cítil mezi svými příznivci dobře a jasně jim to dával najevo. Třeba i tím, když s nimi po skončení projekce poseděl na jevišti a odpovídal na jejich otázky.

Johny Depp a jeho návštěva filmového festivalu v Curychu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.