Proč se Johnny Depp rozvedl? V posteli bylo HO*NO! Má FOTO jako důkaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proč se Johnny Depp rozvedl? V posteli bylo HO*NO! Má FOTO jako důkaz

Johnny se prý s Amber rozvedl kvůli výkalům v posteli.
Johnny se prý s Amber rozvedl kvůli výkalům v posteli. (Foto: ara)

Nechutné obvinění proti vlastní exmanželce vznesl oblíbený herec Johny Depp. Podle něj se mu exmanželka Amber Heard vykálela do postele. Podle něj schválně, protože ví, že on to nemá rád.

Jejich manželství trvalo jen krátce přes rok a bylo prý plné řevu hádek. Poslední kapkou byly podle Johnnyho Deppa výkaly v jeho posteli. Šlo prý o pomstu, kterou vymyslela Amber společně s jejími kamarádkami. Prý dobře věděla, že je Depp posedlý hygienou.

„Existují fotografie, které dokazují, že ty výkaly tam nechala Amber,“ prásknul deníku The Mail člověk z blízkého okolí Deppa.

Je pochopitelné, že Amber Heard se tomuto obvinění brání, podle ní to byla práce jejich psa. „Boo měl vážné střevní potíže. Nebyl to žádný vtípek, nic, co mělo Deppa urazit. Bylo to nevinné, to udělá prostě občas každý pes. Nevím, co víc k tomu dodat,“ uvedl mluvčí herečky s tím, ona už tuto záležitost nebude více komentovat.

 



Přečtěte si
britva
17. 8. 2018 • 16:42

tolik peněz mají, tak už neví co roupana, hov.ada

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.