Pro dobrotu na žebrotu! Žilková s Hanychovou dostaly čočku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pro dobrotu na žebrotu! Žilková s Hanychovou dostaly čočku

Veronika Žilková s dcerou Agátou.
Veronika Žilková s dcerou Agátou. (Foto Aha! – David Malík, ara)

Čísla nakažených koronavirem opět nevypadají nejlépe, a tak se lidi obávají zpřísnění opatření v podobě zavírání obchodů a služeb. To se pochopitelně týká i posiloven. Jenomže čeští influenceři se rozhodli lidem dokázat, že makat na sobě může člověk i v pohodlí domova. Pryč jsou však stará dobrá DVD s profesionálními trenéry, předcvičovat hravě zvládnou i herci, nebo snad ne?

Během živého vysílání na sociálních sítích se k vaření, uklízení či přípravě make-upu přidalo nově i cvičení. K pohybu se snaží motivovat fanoušky například moderátorka Gabriela Partyšová (43), modelka Agáta Hanychová (36) či její maminka, herečka Veronika Žilková (60). Jak se ale říká, pro dobrotu na žebrotu. Zatímco někteří sledující oceňují, že jejich oblíbenci vedou své fanoušky k zdravějšímu životnímu stylu, pro jiné je to jen další důvod k nekonstruktivní kritice.

LIKE HOUSE 2: Arogantní a odtažitá zlatokopka! Influenceři přiznali, co si myslí o Agátě

Video se připravuje ...

Modelka Agáta Hanychová často přidává na svůj Instagram snímky či videa z posilovny Spartan Gym a popisuje svou cestu za lepší fyzičkou a zpevněnou postavou. Vděku za všelijaká doporučení se ovšem ne vždy dočká. „Cvičíte už tak dlouho a nic moc vidět. Upravit stravu by to chtělo,“ cituje sledující web ČtiDoma.cz. Jiní se ovšem za Agátu postavili s tím, že obdivují její motivaci a vnímají ji jako inspiraci.

Drag queen v Talentu: S tou bych žil radši, než s exmanželkou!

Video se připravuje ...

Stejně tak obdivují její maminku Veroniku Žilkovou, pro níž se cvičení před svými fanoušky stalo v podstatě koníčkem, díky němuž má mnoho příznivců. Herečka si během cvičení s fanoušky popovídá, rozdá jim pár tipů, jak se i v šedesáti udržet v kondici, a celkově se tak jedná o velice příjemné zpestření dne pro obě strany.



Přečtěte si
mbmb
7. 12. 2021 • 07:03

Stará je blázen, ostuda v Izraeli neumí se chovat ! Jaká matka taká Katka .pan velvyslanec šlápl do ..... Vedle

-bello-
9. 11. 2021 • 22:06

Agáta by měla cvičit v burce a stará, ať cvičí kolem 90 leté matky, kvvůli které přece utekla od Stropnického z Izraele!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.