Gottův promyšlený tah: Odsud uvidím, co se děje doma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gottův promyšlený tah: Odsud uvidím, co se děje doma

Karel Gott nenechal nic náhodě, vybral si i místo posledního odpočinku
Karel Gott nenechal nic náhodě, vybral si i místo posledního odpočinku (Martin Hykl, Herminapress.cz, Facebook)

K hrobu Mistra na pražských Malvazinkách proudily na Dušičky davy příznivců. Není náhodou, že je jen kousíček od jeho milované Bertramky. Vybral si jej záměrně. Chtěl mít domov na dohled.

Karel nenechal nic náhodě. Svůj odchod promyslel do detailu. S dcerou Charlotte Ellou (15) nazpíval duet Srdce nehasnou, manželce Ivaně (45) zase sdělil přání, kde kde být pochován. 

Klára Doležalová přiznala: Bez Gotta by nebyla tam kde je!

Video se připravuje ...

„Tady chci jednou být, protože odsud uvidím, co se děje doma, a oni zase budou vidět na mne,“ vybral si Slavík místo svého posledního odpočinku na dohled od Bertramky. A vdova Ivana Gottová (45) mu s láskou vyhověla.

„Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
7. 11. 2021 • 16:59

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

kristinn
6. 11. 2021 • 14:21

Travino, s tou totálno ♦ sa škoda baviť. Hlavne o IG. Tú má permanentne v zuboch...

-bello-
5. 11. 2021 • 23:20

to.travina¨
--------
hele, to si vyřiď s Ivankou .
Zaplatili jsme jí (kromě homeless "travina" ) všichni pohřeb za hříšný peníze .Tedy, když tohle, tak jí mohli oblíct líp.Jsem perfekcionista a tedy etiketa zahalených ramen na pohřbu neznamená, že ramena toho jejího hubertusu budou o 2 čísla větší s vycpávkami, jak křídla Gripenu to vše doražený něčím mezi rádiovkou a kloboučkem se síťkou proti hmyzu .
/mimochodem, platím obrovský daně a když vidím oživlý huberťák Marty Gottwaldový beru to jako mrhání svěřenými státními prostředky k vymódění národní vdovy po popíkovém králi/
čus, už nemám čas.

travina
5. 11. 2021 • 03:38

Bello, ty krávo jedna ..... drž už tu svoji hnusnou hubu, ty lidská hyeno, fůjtajbl

-bello-
4. 11. 2021 • 20:57

Já bych řekla, že nejvíc promyšlený to tam měla Ivana, i když s drobnou chybkou .Na ten pohřeb měla 9 měsíců zkoušek, ale generálku v tom mundůru a la ajzipoňák s vycpávkama n e d a l a I a

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.