VYSTŘIHLI ZÁBĚRY Z DOKUMENTU! Ivana Gottová svolila k jejich zveřejnění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VYSTŘIHLI ZÁBĚRY Z DOKUMENTU! Ivana Gottová svolila k jejich zveřejnění

Do kin ve čtvrtek oficiálně vešel dokument Karel o posledním roce života Karla Gotta (†80). Vdova po zpěvákovi Ivana (45) do světa poslala další nezveřejněné záběry a také prohlášení o tom, že chystá další slavnostní projekci.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
10. 10. 2021 14:10

Špátová nemít matku a toho svého dědka, ke kterému odešla od lesbického vztahu pro jeho sperma, tak by nenatočila nic.
I tak je to děsivé, kdy Ivana z toho udělala hnus, kde odkrývá žal a beznaděj umírajícího člověka, který se dozví, že tady za chvíli nebude, neuvidí krásu kolem sebe a nic už si neužije.
I ta fotka, kde mu podává Ivana "křišťál živé vody " je příšerná.Ta blbka ho tam prostě p o u ž i l a a jesně i vidět, jak sebe kontroluje a pošilhává do kamery.Z kolika snímků se vybrala ?!!!!
Gotta jsem nesnášela, ale lidsky trpím, když vidím jen tuhle fotku, natož zaplatit za to kino.´
Ivana Gottová je přesvědčená, že všichni musí shlédnout, protože přece není možné, že by nechtěli A blbá Špátová natočila co vlastně ?

lekno
09. 10. 2021 22:23

Vypadá to, že Ivana odmítnutí pozvání pod rúznými omluvami - netoleruje. Že třeba někdo z pozvaných ten film prostě vidět nechce, ji jaksi nezajímá. Bude asi organizovat soukromé projekce až dokud na ten film nedostane všechny, které pozvala. Přijde mi to poněkud děsný. Vždyť, kdo chce a nestihl film vidět, najde si ho už teď v kině. A kdo nechce – nepotřebuje její soukromou projekci.Tak co ty lidi, kteří nepřišli, jde znova nutit do shlédnutí toho smutného díla ! Bych jí oznámila přímo, že film nechci vidět. Ale to se Ivance nezmúže říct nikdo z pozvaných. No, asi všichni kromě mne touží vidět to odcházení a bolest Káje..

Baldedash
09. 10. 2021 16:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jity
10. 10. 2021 12:59

Také píši svůj názor na vaši svobodu slova. To neznamená, že v té svobodě musí být závist a hlavně nenávist. O tom snad ta svoboda slova neni.

mbmb
09. 10. 2021 09:00

Nemocná společnost, tajtrlici měli možnosti tím že sloužili.A ta chuderka prodává možná i trenky z ČKD od Káji.Nic proti němu, ale stacilo

Baldedash
09. 10. 2021 08:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jity
09. 10. 2021 09:43

Nepřiživuje se jen Ivana, ji pokoj nedají. Zatím se nijak nepřiživovala, vždyť o ní nebylo vůbec slyšet. Nezáviďte a nechte to na nich, co kde kdo podepsal neni snad vaše starost. Co vám je vůbec do jejich dědictví, na vás holt nic nezbylo. Máte pravda závist a nenávist má také svoji karmu.

janapi
10. 10. 2021 11:26

Co to melete za nesmysly? Obě starší dcery dostali od táty nejenom byty-ale ta nejstarší i několik aut, které kdesi potratila....chatu, kterou s matinkou probendila....obě v jejich 18.letech obdrželi od táty bankovní kartu určitě s nemalým obnosem a protože Karel poznal, jak si jeho prvorozená dcerunka s penězi počíná...udělal součet - dal dorovnání a pak poznal i její další falešnost! Jak se vyrovnal s Luckou-to nebylo publikováno a ona se nikde nevykecávala. Jinak Karel zanechal závěť a není povinností Ivany ji nedodržet a na úkor společných dcer s Karlem cpát finance do D.G a její matinky! Jediný kdo se na jméně Karla přiživuje je Dominika!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.