GOTTOVÁ SE ZHROUTILA! Děsivý vzkaz od manžela z Mexika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

GOTTOVÁ SE ZHROUTILA! Děsivý vzkaz od manžela z Mexika

Dominika je na Timovi závislá psychicky i finančně.
Dominika je na Timovi závislá psychicky i finančně. (David Kundrát, archiv)

Jednu ťafku za druhou schytává po návratu do Finska Dominika Gottová (48)! Vracela se za manželem s tím, že on konečně bere léky na maniodepresi a chce s ní v klidu žít, a ejhle. Bývalý kytarista finské metalové skupiny Stratovarius Timo Tolkki (55) zmizel letos poněkolikáté do Mexika s tím, že tam má hodně práce.

A teď své ženě, která kvůli němu opustila rodné Česko i zajištěné zaměstnání a na severu Evropy marně hledá práci, zavolal: „Dominiko, vrátím se až v prosinci!“ Tak tenhle děsivý vzkaz slyšet nechtěla...

Sesypala se

Nejstarší dceru Karla Gotta (†80) to podle jejích blízkých srazilo na kolena. „Sesypala se. Je na Timovi závislá. Psychicky i finančně. Nedivte se,“ prozradila deníku Aha! jedna z jejích nejbližších kamarádek. „Nechci to nijak komentovat, on je tam, já tady. Hledám si práci a věřím, že Timo v Mexiku vydělá nějaké peníze, abychom vše zvládli,“ potvrdila nám sama Dominika. „Samozřejmě, že mi chybí, ale nechte to na nás,“ bránila se situaci blíže komentovat.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...

Strachuje se i máma

„Dominika se vracela do Finska s nějakou vizí a celé je to jinak. To víte, že mám o ni strach,“ svěřila Aha! její maminka Antonie Zacpalová (86). Důležité je, aby si našla práci a měla svoje peníze. Nemůže spoléhat jen na Tima,“ dodala Gottova exmilenka.

Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne!

Video se připravuje ...

Živoří na podpoře

Dominika je ve Finsku stále bez práce. Jak už Aha! informovalo, vyhodili ji ze dvou výběrových řízení, protože neprošla psychotesty. Pobírá proto sociální podporu. Ta je sice ve Finsku na české poměry velká, v přepočtu asi 32 tisíc korun, avšak větší část peněz jde do nájmu bytu. Zbytek má Dominika na to, aby ve velmi drahé severské zemi přežila.



Přečtěte si
Uživatel_5550063
10. 10. 2021 • 12:17

Co chtěla to má neví co chce tátovi dělá jen ostudu,jen si vymýšlí a nadává přý živoří a zajímalo by mě,kde bere peníze na letenky Do Finska a zase sem do česka na to má kdyprý živoří to asi půjde za maminkou pro peníze..

AliAlice
10. 9. 2021 • 11:51

Moc se mě líbí od té fňukny,že si hledá práci...no ta ji bude hledat do smrti...a taková práce,kterou by ona potřebovala...sedět na zadku,a dostávat apanáž na kterou byla zvyklá už se bohudík nevyskytuje...

hodnotyzivota
6. 9. 2021 • 18:54

No, to sa naopak musím ja smiať na Vašom príspevku. Mňa napr. nejaká Dominika vôbec nezaujíma a nemusím o nej do smrti nič vedieť.
Iná vec je, že príspevky o nej sú plné lží a často sa týkajú aj iných osôb. Práve tak diskusia. NEBUDE TO SKôR TÝM?
Pre mňa sú to povrchné, nič nehovoriace články. Ona je životom už tak ostrieľaná, že by ju určite takého niečo nerozhodilo. Keby som sa ja chytila takej témy, ale aj ako zamestnávateľ za tie peniaze, ktoré jej neustále dáva za mlženie, by som vyžadovala komplexné správy - napr. z čoho žije on, dostáva teraz nejaké peniaze na neho... Keď je skutočne chorý, prečo nemá invalidný dôchodok? Pre mňa sú tie články svojou kvalitou nevyhovujúce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.