Smrtelný úder pro Jirešovou! Byly tam velké lži, tvrdí Ivana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smrtelný úder pro Jirešovou! Byly tam velké lži, tvrdí Ivana

Ivana Jirešová s dcerou
Ivana Jirešová s dcerou (Profimedia)

Ivana Jirešová (43) zavzpomínala na drsné tahanice o opatrovnictví dcery Sofie.s novinářem Ondřejem Höppnerem (†55). Co oblíbená herečka v Limuzíně Míry Hejdy prozradila?

„Když jsme se kdysi s Ondřejem rozcházeli, řešili jsme opatrovnictví naší dcery. Soudila jsem se s ním pak následně asi deset let. Byly tam velké lži. Smrtelným úderem pro mě byla exekuce na tříleté dítě, neboli odebrání dítěte násilím z nějakého důvodu. Tím důvodem mělo být, že jsem nepředala dceru v neděli přesně v šestnáct hodin,“ lamentovala Ivana Jirešová v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou.  

Vystrašená Ivana Jirešová: Děsí se, že dceři někdo něco hodí do pití

Video se připravuje ...

„Dodnes nechápu, jak může něco takového jako exekuce na dítě vůbec existovat, pokud maminka není například nesvéprávná alkoholička a podobně. Hledala jsem pomoc v dětských krizových centrech i u sociálních pracovnic. Udělala jsem mnoho kroků, abych se s Ondřejem domluvila. Nikdy na ně však neslyšel a nereagoval,“ tvrdí herečka na iDnes.cz s tím, že soud nakonec nechal rozhodnutí na dceři Sophii. „Rozhodla se, že chce být u mě," dodala herečka s uspokojením. 

Ivana Jirešová se cítí na padesát: S jakými tělesnými neduhy se potýká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
14. 7. 2021 • 08:07

Teď lže Jirešová. Dcera chtěla být u otce od cca 12 let. A ta tahanice, kdy rvala dítě z náručí otce a pozvala k tomu kamery?!! Ta hystrerie okolo?! Zapomněla? Tak ona ať raději mlčí nebo promluví zasvěcení. A to by byla její velkà ostuda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.