Ivana Jirešová: Odstěhovala se jí dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ivana Jirešová: Odstěhovala se jí dcera!

Sofie s maminkou pracují na zpešení vztahu.
Sofie s maminkou pracují na zpešení vztahu. (Foto Aha! Marek Pátek)

Velkou změnu ve vlastní domácnosti prožívá herečka Ivana Jirešová (45). Její teprve sedmnáctiletá dcera se odstěhovala z domu a osamostatnila se. Prý je to však to nejlepší co se mohlo stát!

V minulosti měly Ivana a její dcera Sofie dost komplikovaný vztah. Jen málokdo by čekal, že se to vyřeší tím, že mladá dívka dostane více svobody. „Včera jsme byli kupovat matraci, no, tak uvidíme. Je to asi měsíc co se dcera odstěhovala z našeho domu, ale vlastně je to paradoxně lepší. Teď jsme v kontaktu, když už se vidíme, tak se snažíme obě spolu vycházet, takže to snad zatím vypadá dobře, tak zaťukám,“ svěřila deníku Aha! oblíbená herečka.

Ivana Jirešová: Snažím se nemít nic a o nic se nestarat!

Video se připravuje ...

Sama to prý špatně tentokrát nenesla. „Obrečela jsem jiný věci. Já to vidím jako pozitivní změnu. Nevnímám to jako nic špatného, takže věřím, že se to právě všechno zlepší,“ netají se Ivana nadějí, že právě tento krok, kdy Sofie bydlí s několika spolužáky, za světlo v tunelu, které pomůže jejich vztahu. „Já jsem sama byla z domu od čtrnácti let. Vzhledem k tomu, že chodí na uměleckou školu, tak si myslím, že je lepší, když ona tu realitu nějak jako dřív pozná,“ má jasno Jirešová která je připravena dceři s čímkoliv a kdykoliv pomoci.

Ivana Jirešová přiznala: Dcera mi nedala na vybranou a postavila si hlavu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
26. 8. 2022 • 12:51

Ta Jirešová udělala někde chybu, holka raději byla u otce. Ten zemřel a jeho žena a mladší sourozenec nic? Myslela jsem, že když tam u nich holka byla, že si rozuměly. Nemá to holka jednoduché.

zuzakirsch
26. 8. 2022 • 09:23

Ideální našlápnutí v sedmnácti se chytit partičky a živit se různě. Zvláštní reakce maminky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.