Prázdniny podle hvězdy Ordinace Jirešové: Karty, víno i oslava | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prázdniny podle hvězdy Ordinace Jirešové: Karty, víno i trojnásobná oslava

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Stanislav Milata)

Šestnáct let byla Ivana Jirešová (44) zároveň i Lucií Váchovou v Ordinaci v růžové zahradě na Nově. Bude jí dál, ale už jen na placené platformě. Už se točí, diváci se mají nač těšit, ovšem teď se herečka chystá na pořádné prázdniny s nejbližšími.

„Co se dá dělat, je to evoluce,“ řekla Aha! Ivana o přechodu Ordinace na Voyo. Bere to jako přirozený vývoj, stejně jako to, že je covidové období. „No jasně! I covid je evoluce. Musíme to takhle všichni brát, jinak zešílíme,“ komentuje Jirešová, která v diváckém vývoji dospěla tak daleko, že sleduje pouze Netflix, placeného poskytovatele filmů. „Na normální televizi vůbec nekoukám. Doma ji máme, protože dcera Sofi miluje Netflix. Tak to je jediné, co občas zkouknu i já. Mám ráda historické seriály a fantasy,“ svěřuje se Ivana, která nevyhledává ani zprávy.

Vystrašená Ivana Jirešová: Děsí se, že dceři někdo něco hodí do pití

Video se připravuje ...

„Tak ty už vůbec ne! Nebudu si kazit večer.“ A už vůbec ne prázdniny, na které se teď chystá. Jen se občas objeví v muzikálech na zámcích, jinak bude nabírat síly na další natáčení. „Mám pauzu, a tak vyrazím s rodinou na Lipno,“ prozrazuje Jirešová. V plánu je pořádná oslava, vždyť Ivaně bylo před pár dny 44 let, sestře je 50 a tatínkovi 75. „Sestra je geniální učitelka angličtiny na filmové škole a průmyslovce. A táta? Ten pracoval v bance, je nesmírně sečtělý a miluje historii. A je ohromný bavič. Už se těším, jak budeme zase hrát karty, pít u toho víno a debatovat,“ usmívá se s tím, že tam bude samozřejmě i její dcerka Sofie (16), studentka konzervatoře.

Ivana Jirešová se cítí na padesát: S jakými tělesnými neduhy se potýká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.