Sabina Laurinová křtila novou porodnici: „Moje děti jsou...“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sabina Laurinová křtila novou porodnici: „Moje děti jsou...“

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (foto ara)

Jako vrchní sestra Mery Černá ze seriálu Sestřičky Modrý kód v tom holt umí chodit, v nemocnici je jako doma. Zřejmě proto se stala její představitelka Sabina Laurinová (49) kmotrou nových pokojů porodnice pražské Thomayerovy nemocnice.

Od minulého týdne je ambasadorkou Centra porodní péče a nových porodních pokojů domácího typu, kde ročně přijde na svět na 2300 dětí. „Dýchalo to tady na mě pocitem důvěry a klidu. Myslím si, že stejný pocit budou mít i maminky, které se tu rozhodnou rodit. Samozřejmě jsem si vzpomněla na oba své porody,“ zmínila Sabina, když přestřihla pásku, sama maminka dvou dětí.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...

Nemocnice za 1,4 milionu korun upravila čtyři porodní pokoje tak, aby tam rodička i s případným doprovodem měla víc soukromí. „Při procházení těch pokojů jsem si uvědomila, že moje děti, Valentýna (19) i Maja (12), byly mé nejlepší premiéry v životě. Na to bolavé člověk zapomene a zůstanou mu jen hezké vjemy, ty si pamatuji dodneška,“ usmívala se herečka nad postýlkou v jednom z nových porodních pokojů.

Jablko nepadlo daleko od stromu. Dcera Sabiny Laurinové sbírá herecké zkušenosti v seriálu Sestřičky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.