V Bohdalové bouchly saze! PADLA FACKA NA SILNICI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

V Bohdalové bouchly saze! PADLA FACKA NA SILNICI

Jiřina Bohdalová a její vnuk Vojta
Jiřina Bohdalová a její vnuk Vojta (Pavel Machan, David Kundrát)

Legenda českého kinematografie i televizní zábavy oslaví v pondělí devadesátku! Při té příležitosti už dnes přichází Blesk tv MAGAZÍN s exkluzivním rozhovorem nejen s herečkou, ale i jejím vnukem Vojtou Stašem (25). Co na slavnou babičku „práskl“?

Jiřina Bohdalová se netají tím, že je velmi temperamentní a vznětlivá. Když se rozčílí, musí to prý ven. A i když z podstaty není útočná, jednou se údajně neudržela, jak přiznal její druhorozený vnuk dle Blesk.cz.

„Brácha má jednu takovou historku, že když byl malej, někam s babičkou jeli, někdo jí udělal před autem myšku a ona málem nabourala. Jenže o kousek dál byly vlakové závory. Babička toho řidiče dojela, vystoupila, zaklepala na okýnko, pán ho stáhl, a jak je levačka, rovnou mu jednu vlepila,“ svěřil Vojta citovanému magazínu.

Přiznání Jiřiny Bohdalové těsně před 90

Video se připravuje ...

Syn hereččiny dcery Simony Stašové (66) popisuje i to, že Jiřina Bohdalová nebyla ve výchově bezvýhradně rozmazlovací. „Babička byla v tomhle ve srovnání s mámou důslednější, máma moc důsledná nebyla. Máma si kolikrát mých poznámek nevšimla, protože než se do té žákovské podívala, už ta poznámka byla zavalená řadou dalších záznamů, ale babičce neuniklo nic,“ směje se Vojta. Kromě něj má Jiřina ještě vnuka Marka (33).

Celý rozhovor najdete v Blesk tv MAGAZÍNU ze dne 30. 4. 

Bouček, Prachař a další oblékli skafandry a nazpívali pro „Bohdalku“ píseň k devadesátinám!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.