Matěj Stropnický a Daniel Krejčík: Výměna manželek kvůli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Matěj Stropnický a Daniel Krejčík: Výměna manželek kvůli...

Daniel Krejčík ve Výměně manželek prozradí, že chce se Stropnickým děti.
Daniel Krejčík ve Výměně manželek prozradí, že chce se Stropnickým děti. (Blesk)

Jedním z důvodů, proč se Matěj Stropnický (37) a jeho partner Daniel Krejčík (26) zúčastnili včerejší Výměny manželek, je oprava střechy jejich zámku. „To ve finále rozhodlo. Teče nám do baráku a letos se to musí vyměnit. Bohužel to bude stát deset milionů korun,“ svěřil se bývalý šéf Strany zelených.

S myšlenkou na sehnání financí vstává i usíná. „Částku šest milionů máme od Středočeského kraje jako dotaci, ale musíme sehnat ještě zbývající čtyři miliony,“ vysvětlil Matěj, kterému k tomu už moc času nezbývá. „I tato částka za natáčení bude investována do střechy. Jedná se o osmdesát tisíc střešních tašek, nové krovy, okapy...“ vypočítával zámecký pán z Osečan. Dokonce s partnerem Danem založili transparentní účet, na který mohou lidé přispívat.

Přesvědčila je

Známý gay pár by prý nikdy nenapadlo se do reality show přihlásit. Po loňské Výměně manželek, kde učinkoval Osmany Laffita (56) s partnerem, se je prý rozhodla oslovit sama režisérka. „Ta několikahodinová argumentace a přesvědčování by sama vydala na speciální díl,“ prozradil Dan.

Jaký je opravdový život na zámku Matěje Stropnického? Sledujte v premiérové Výměně

Video se připravuje ...

Myslí na adopci

Poté, co strávil deset dní v rodině s pěti dětmi, o něž se musel starat, vyslovil přání, že by chtěl mít s Matějem také potomky. „Co bych to byl za partnera, kdybych mu v tom nevyšel vstříc. Adopce může i někomu pomoci,“ souhlas Stropnický.

Žádná nafoukaná maminka

Manželé Martina (35) a Pavel (37) z panelákového bytu v Jablonci nad Nisou se s Matějem a Danem dokonce natolik sblížila, že se chtějí navštěvovat. „A začneme tím, že klukům budeme dávat naše děti na víkendy,“ zavtipkovala Martina. „Prostě jsem si to užili. Já na zámku i děti a manžel v paneláku. Pavel byl rád, že přijel super strejda, se kterým se dalo mluvit, a žádná nafoukaná maminka, která by byla naprd,“ řekla Aha! se smíchem.

Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo ně jzískal zasloužilou matku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
25. 3. 2021 • 19:05

V průběhu dílu jsem se zamýšlel nad tím, že kdyby byli ***i a lesby důkladně proklepnutý, že by se jim mělo dovolit brát si děti z děcáků. Pomohlo by to menšině i těm mnoha dětem.

Uživatel_5514685
25. 3. 2021 • 18:14

Kluci i druhý hetero pár byli naprosto normální a fajn lidé. Smekám před nimi a klukům držím palce ať se jim daří 👏👏👏

zdengregr
25. 3. 2021 • 13:18

Většinou je to vzrůšo a uteče to jako voda. A když tam byli pánové ze zámku, tak všichni byli hrozně rozumní a sympatičcí a táhlo se to nekonečně. Působí takhle sympaticky, ale věřte komediantům, co jsou vlastně zač.

-bello-
25. 3. 2021 • 12:49

Já se na to nedívám, viděla jsem jeden díl v minulosti a zaujalo mě to. Ale četla jsem teď nějakou kritičku ( jméno si nepamatuji, protože to byla kritika blbá ) , že je to pokleslá zábava a zesměšňuje lidi . Výměna manželek je podle mě naopak pořad v mnohém, přemnohém vzdělávací .A kdo je opravdu chytrej to tak taky vnímá. Nemusí se přece dívat od začátku do konce každý díl, ale vhled do společnosti, jaká je a jak se mění má. A myslím, že blbka socioložka, která to kritizuje si spletla svůj obor s oborem " lidská práva " Mimochodem aktéři jsou svéprávní, dospělí a mají volební právo, jejich děti nejsou pořadem zneužívané, jak tvrdí, ale naopak může se jim třeba i pomoct, pokud vid soc. péče.Rozebírat to nebudu, ale pusťe si třeba výměnu manželek v USA , budete žasnout, jak někteří farmáři využívají dětské práce svých dětí skoro na úkor jejich vzdělání a srovnejte s " demokracií " v Česku.Stropnického mám ráda.Líbil se mi jeho postoj k nástavbám v Praze a sochám, které nesmyslně byly vyházené z Prahy po 1989, přitom nebyl důvod.Některé se zachovaly v ZOO Praha, jinak Prahu ovládl jednobrdový styl Davida Černého .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.