Boušková a Vydra: Žádost o svatbu na »smrtelné posteli« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Boušková a Vydra: Žádost o svatbu na »smrtelné posteli«

Jana Boušková a Václav Vydra kroutí nejvíce hlavami nad tzv. šmejděním, které je neodmyslitelnou součástí pořadu
Jana Boušková a Václav Vydra kroutí nejvíce hlavami nad tzv. šmejděním, které je neodmyslitelnou součástí pořadu (FTV Prima)

Na psí knížku spolu žili 23 let, pak se rozhodli narychlo vzít. Herečtí manželé Jana Boušková (66) a Václav Vydra (64) až teď přiznali, co je k tomu vedlo. Jana ho požádala o ruku sama a on neměl jinou možnost.

Sice ji uháněl už na konzervatoři, jeho se stala ale až na druhý pokus. Tehdy už byla vdova, protože manžel Petr Svojtka (†35) zahynul pod koly tramvaje, a měla tříletého syna Honzu. K nasazení snubáku se nicméně Vydra neměl celých 23 let. „Oba už jsme si to zkusili. Já jsem neměl pocit, že se po svatbě něco změní,“ přiznal Vydra, který nakonec Bouškovou k oltáři dovedl. Navíc v kostele. Požádat ale musela ona jeho.

Chamtivost a ješitnost! Václav Vydra prozradil, proč nevzniklo pokračování Černých baronů

Video se připravuje ...

„Když mě srazila Avara, skončila jsem na traumatologii v Motole. Zlomila jsem si 4 žebra. Měla jsem pocit, že na mě sáhla smrt, a kdybych zemřela, syn bude sirotek. Já byla vdova,“ přiznala, že tomu předcházel pád z koně. „Tak jsem Vaška požádala o ruku,“ řekla v talkshow.

Vydra hazarduje se životem? Boušková má o manžela velký strach!

Video se připravuje ...

„Ležela, chvíli hekala a říkala, že nechce umřít jako vdova. A jestli bych si ji vzal. Tak co v takové chvíli mám říct. Tak jsem řekl, že si ji vezmu, jestli už se chystá. Tak jsme vybrali nějaký datum, v pátek jsem měl premiéru na Vinohradech a v sobotu byla svatba,“ vylíčil v 7 pádech Honzy Dědka Janin manžel. Brali se v červenci 2006 v nezabudickém kostelíku na Křivoklátsku.

Vytrvalec Václav

Janu si vyhlédl ke konci druhého ročníku na konzervatoři. „Všiml jsem si, že je tam Jana. V roce 1973 jsem se ji snažil uhnat, a ona nechtěla. Nosil jsem jí karafiáty za okno domů,“ přiznal s tím, že byl dost urputný. „Vylezl jsem po lešení na jejím domě a dal jsem je za okno, které jsem myslel, že je její. Ale pak jsem se dozvěděl, že tam spal tatínek,“ vtipkoval.

Co o svém manželství dalšího prozradili, sledujte dnes ve 21.35 na Primě.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.