Odchod Meghan a Harryho: Nečekané vyjádření královny Alžběty II.! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Odchod Meghan a Harryho: Nečekané vyjádření královny Alžběty II.!

Alžběta II. je z chování svého vnuka a jeho manželky zklamaná.
Alžběta II. je z chování svého vnuka a jeho manželky zklamaná. (Foto: profimedia.cz, Reuters)

Ohledně budoucnosti prince Harryho a jeho manželky Meghan byly v posledních týdnech oznámeny velké změny.  Manželé například museli používat značku Sussex Royal, což u nich vzbudilo jisté pobouření. Avšak vévoda a vévodkyně nejsou jediní, kteří jsou ze současné situace zklamaní.

Od 1. dubna nebudou Hary a Meghan užívat značku Sussex Royal, pod kterou manželé vystupovali ještě během působení v královské rodině.  S veřejností budou komunikovat prostřednictvím své charitativní organizace. „Královna ani vláda nemají žádnou pravomoc vlastnit slovo royal (královský, pozn. red). Ani ve Velké Británii, ani jinde na světě,“ ohradili se manželé proti rozhodnutí, nicméně nařízení budou respektovat.

Princ Harry se již před časem nechal slyšet, že je zklamný  z toho, že to takhle dopadlo. Podle zdroje z webu popculture.com není ani královna spokojená s chováním svého vnuka. „Je tak zklamaná, že její vnoučata nahromadila tolik rozpaků na monarchii a vzala veškerou nežádoucí pozornost na svou rodinu v nejhorším možném čase,“ tvrdí zdroj.  

Přestože je královna Alžběta II. z chování svého vnuka a jeho manželky zklamaná, doufá, že se vše zlepší. „Modlí se, aby časem začal Harry vidět věci jasněji. To, zda se to skutečně stane, uvidíme časem“ řekl zdroj královny.

Ikonické outfity britské královny Alžběty II.:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
6. 5. 2020 • 22:45

“Je tak zklamaná, že její vnoučata nahromadila tolik rozpaků na monarchii a vzala veškerou nežádoucí pozornost na svou rodinu v nejhorším možném čase” - tohle prekladal kdo? Nekdo, kto byt topra f cestin? To je fakt peklo tyhle clanky vycucany z prstu a jeste prelozeny nejspise prekladacem Google.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.