To snad ne! Meghan jako velká hrozba pro Trumpa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To snad ne! Meghan jako velká hrozba pro Trumpa

Meghan se prý může stát prezidentkou USA.
Meghan se prý může stát prezidentkou USA. (profimedia.cz)

V královské rodině by vždycky šmidlala jen druhé housle. Jenže v Americe může zamířit nesrovnatelně výše. Dokonce se dá uvažovat i o prezidentském křeslo. Vážně je to tak!

Těžko říct, jestli jsou to skutečné ambice vévodkyně Meghan. Ale podle webu Blesk.cz obliba povedeného párečku přeběhlíků v USA prudce stoupá. Dokonce až tak, že sázková kancelář Oddschecker vypsala kurz na to, zda se vévodkyně Meghan, manželka prince Harryho (35), stane v roce 2024 prezidentkou Spojených států amerických!

Ačkoliv favoritkou zřejmě vyloženě není, protože její šance jsou dle sázkové kanceláře 100:1, šanci přesto má. „V minulosti se stalo už dost zvláštních věcí. V Oválné pracovně už jsme měli herce, teď tam je televizní osobnost,“ vysvětluje Pete Watt, mluvčí dané sázkové kanceláře. „Její kurz je vysoký, ale pokud projeví zájem, začnou bookmakeři panikařit,“ dodává s tím, že číslo může do budoucna výrazně klesnout.

Je tedy na Meghan, jestli se rozhodne svůj boj s britskou monarchií přiostřit a stát se tak konkurencí samotné královny Alžběty II.

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.