Už tomu nemohla dále přihlížet: Kate se odhodlala k ráznému kroku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Už tomu nemohla dále přihlížet: Kate se odhodlala k ráznému kroku!

Vévodykně Kate si přeje usmíření bratrů Harryho a Williama.
Vévodykně Kate si přeje usmíření bratrů Harryho a Williama. (profimedia.cz)

Letošní rok byl pro královskou rodinu ve znamení skandálů. Některé z nich byly natolik vážné, že způsobily odcizení. Největší změnu zaznamenal vztah mezi bratry Williamem a Harrym, což velmi trápí vévodkyni Kate, která se rozhodla jednat.

Za rozkol mezi bratry mnozí viní Harryho manželku Meghan. Ještě před sňatkem s bývalou herečkou byli bratři nerozloučenou dvojkou a jejich vztah by jim mohl kdekdo závidět. Vévodkyně Kate, manželka prince Williama, měla s Harrym také krásný vztah, který v posledních měsících také ochladl.

Podle britského magazínu k rozporu mezi královskými sourozenci přispívá i skutečnost, že se jednoho dne stane z Williama král.  Samotný Harry během rozhovoru pro britskou televizi ITV potvrdil, že se jejich cesty rozešly.

Jelikož se ani jeden z bratrů nemá k prvnímu kroku, rozhodla se jedna Williamova manželka. Vévodkyně z Cambridge podle webu casprezeny.pluska.sk prosí svého manžela, aby udělal první krok a se svým bratrem se udobřil, zda její prosby princ vyslyší, ukáže čas.

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
28. 12. 2019 • 10:17

Pokud víme,tak problémy začaly,až se tam vnutila ta béčková herečka,do té doby byl klid,tu nenávist vy volali ti dva po svatbě svou ZAVISTI,nic jiného v tom není.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.