Jídelníček vévodkyně Kate: Známe tajemství její štíhlé linie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jídelníček vévodkyně Kate: Známe tajemství její štíhlé linie!

Kate Middletonová
Kate Middletonová (Profimedia)

Kate Middleton (38) je pro spoustu žen velkou inspirací. Vévodkyně z Cambridge vypadá skvěle i po třech porodech.  Za dokonalou figurou manželky prince Williama nehledejte žádné drastické diety, ale vyváženou stravu.

Podle webu zdravestravovani.eu vévodkyně svůj den začíná sklenicí vody s citronem a smoothie. Do něj většinou přijde zelenina listová, jako je špenát, kapusta, koriandr, římský salát a nějaké chutné ovoce jako jsou borůvky, mango či třeba banán. Občas si do směsi přidá také protein, spirulinu nebo jiné vitamínové doplňky.

Jídelníček vévodkyně je založen na vyvážené stravě bohatou na antioxidanty a vitamíny. Middleton si k obědu ráda dopřeje salát nebo hustou zeleninovou polévku, která ji dodá všechny potřebné živiny. Vévodkyně dává přednost raw stravě, která je minimálně průmyslově a tepelně zpracovaná.

Pokud jde o večeře, tráví je královská rodina společně a Kate se nebojí zapojit. Vévodkyně údajně velmi ráda vaří, mezi její oblíbená jídla patří pečené kuře se zeleninou nebo pikantní kari, které si zamilovala, když čekala malého George.

Kate a Meghan na Wimbledonu:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.