Tímto dárkem překvapil Kate synáček George! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tímto dárkem překvapil Kate synáček George!

Kate se synem Georgem.
Kate se synem Georgem. (Profimedia.cz)

Den matek se v Čechách slaví 10. května, ve Velké Británii se vzdává pocta matkám a mateřství o něco dříve, konkrétně 22. března. K této příležitosti se trojnásobná máma Kate Middleton (38) na Instagramu pochlubila dárkem od syna George (6).

Nejstarší syn vévodkyně Kate si připravil pro svou maminku opravdu krásný dárek. Maminky jsou zahlcovány v tento svátek ručně vyráběnými dárky, jako jsou barevná přáníčka, kytičky nebo srdíčka. Princ George dokázal všechny tyto aspekty zahrnout do jednoho dárku.

Pyšná maminka Kate se jeho výtvorem pochlubila na sociální síti Instagram. Přáníčko od George se během chvilky dočkalo pozitivních reakcí. „To je krásné přání od George!" napsala fanynka.

Kate v příspěvku, který věnovala všem maminkám, také sdílela fotografii s dcerou Charlotte, princeznu Dianu (†36) se syny Williamem a Harrym nebo snímek své matky Carole Middleton, kde drží malou Kate. 

Královští sourozenci se přijeli podívat na miminko:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.