Skutečná pravda o Megxitu: Šikana od blízké osoby?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skutečná pravda o Megxitu: Šikana od blízké osoby?!

Princ Harry a vévodkyně Meghan údajně měli čelit útlaku.
Princ Harry a vévodkyně Meghan údajně měli čelit útlaku. (Reuters)

Když oznámili, že se chtějí zříci svých královských povinností, veřejnost nad tím kroutila nevěřícně hlavou, někoho nejspíš napadlo, že je to hloupé gesto dvou zpovykaných lidí, kteří už neví, co by si vymysleli. Podle nejnovějších informací je prý ale důvod královské dvojice úplně jiný. Šokující.

Skutečnou pohnutkou, proč už ani Harry nechce naplno zůstat ukotvený v královské rodině, má být paradoxně jeho bratr William. Jak uvádí portál dailymail.co.uk, údajně měl být na svého mladšího sourozence velmi tvrdý, web dokonce skloňuje slovo šikana.

Že jejich vztahy výrazně ochladly po příchodu vévodkyně Meghan do královské rodiny, není nic nového pod sluncem. Situace je prý ale o mnoho horší. William totiž absolutně nemůže skousnout, jak se žena prince Harryho stylizuje do pozice oběti. Navíc mu připadá notně za hranou, že pro své zájmy využívají sociální sítě, aniž by to dopředu s kýmkoliv konzultovali. Přesto ale nikdo z uvedených nepotvrdil, že by mezi bratry skutečně docházelo k šikaně. Třebaže i William se netajil tím, že s bratrem jsou si teď citově mnohem dále.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.