Tragédie Vondráčkové: HRŮZNÁ NOC S MRTVOU DCERUŠKOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tragédie Vondráčkové: HRŮZNÁ NOC S MRTVOU DCERUŠKOU

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

O tom, že Lucie Vondráčková (39) přišla o nenarozenou holčičku, jsme informovali již včera. Nyní se však dostaly na veřejnost hrůzné detaily tragické události. Mrtvá holčička měla od slavného páru jméno a manželé s ní mohli strávit noc…

„Ráda bych vzkázala všem budoucím maminkám: To, že máte pozitivní těhotenský test, ještě neznamená, že vše dopadne, jak má... Proto ani já nehlásala svá těhotenství do světa… Když se narodil Matyáš, moc jsme si přáli druhé dítě. Adam se ovšem narodil až z třetího těhotenství...,“ pověděla Blesku Vondráčková. Rodinná tragédie byla o to větší, že holčička už měla jméno a zemřela až v šestém měsíci těhotenství, takže ji zpěvačka musela porodit, jednalo se o porod mrtvého dítěte.

„Nevím, jak to víte, ale je to pravda. Jmenovala se Eliška,“ potvrdila Expres.cz Lucie. Zničená Vondráčková a její manžel Tomáš Plekanec se však s dcerou mohli alespoň náležitě rozloučit. „Umožnili Lucii a jejímu muži, který jí stál tenkrát po boku, se s dcerou rozloučit. Lucka ji měla celou noc u sebe,“ popsal smutnou skutečnost zpěvaččin známý z Kanady.  

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sugarbitter
1. 9. 2019 • 10:04

Podle mého názoru to bylo od lékařů necitlivé, nebo si opravdu přála strávit noc s nedonošeným dítětem? Psycholog by to asi doporučovat neměl.

fany22
31. 8. 2019 • 19:55

Zvláštní. Jiná žena by byla potom úzkostlivě opatrná na své děti, ona je klidně nechávala často cizím lidem na hlídání. Hlavně malého Adama. Ten asi ani neumí česky, ten byl s chůvami pořád.
Kariéra nade vše. Nedivím se, že to P. vadilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.