Nečekané drama Czadernové: Chvíle strachu na JIP | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekané drama Czadernové: Chvíle strachu na JIP

Renata Czadernová s dcerou Karolínkou
Renata Czadernová s dcerou Karolínkou (TV Nova)

Moderátorka zpráv a II. vicemiss České republiky z roku 2006 Renata Czadernová (34) se stala dvojnásobnou maminkou. Přestože z televizních obrazovek odešla před měsícem, holčička přišla na svět předčasně. Tím všechny pořádně vyděsila.

Pohledná moderátorka na konci června přivítala na světě svou druhou dceru Karolínku. „Bylo to nečekaně dříve, Karolínka přišla na svět zhruba šest týdnů před termínem,“ řekla TV Nova Czadernová s dovětkem, že měla o novorozenou holčičku první dny po porodu velký strach.

„Karolínku převezli na JIPku, já jsem zůstala po operaci na rizikovém oddělení. Asi po týdnu jsme přešly na společný pokoj na JSP (jednotku specializované péče), kde jsme byly další týden,“ svěřila se. Nyní jsou již obě v pořádku.

„Tímto bych chtěla z celého srdce poděkovat lékařům a sestřičkám z neonatologického oddělení nemocnice v Motole. Všichni nám svým klidným a přátelským přístupem dodávali sílu a pozitivní myšlení,“ popsala moderátorka.

 Na video s Renatou Czadernovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.