Zprávařka Czadernová: Zdravotní potíže a závislost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zprávařka Czadernová: Zdravotní potíže a závislost

Renata Czadernová promluvila o kožním problému a o tom, co nechybí v její kosmetické taštičce.
Renata Czadernová promluvila o kožním problému a o tom, co nechybí v její kosmetické taštičce. (profimedia.cz)

Renáta Czadernová (33) patří mezi nejkrásnější moderátorky Česka. Vděčí za to genům, díky kterým má bezchybnou pleť a tak vypadá dobře i nenalíčená. Přesto se jí kožní problémy nevyhnuly a rozpovídala se o nich v časopisu Sedmička.

„Jediné s čím jsem měla problém, byl atopický ekzém na rukou, který přišel vždycky ve stresových situacích. Když jsem se rozváděla, v těhotenství nebo krátce po porodu, kdy jsem vstávala co tři hodiny na kojení. Měla jsem navíc slabé mléko, takže jsem kojila třeba hodinu a půl. Tehdy jsem k tomu vyhledávala všechno možné. A také se radila s kolegyní z práce, která má podobné problémy. Zjistila jsem, že atopický ekzém je v dnešní době docela běžný. Má ho spousta lidí,“ řekla krásná Czadernová. Kromě toho vyzradila také to, co jí nikdy nechybí v kosmetické taštičce.

„Jelení lůj. Ten je pro mě zásadní. A když se normálně líčím, samozřejmě používám make-up, hnědé stíny, řasenku, tvářenku a bronzer, abych trochu zvýraznila kontury obličeje. A také si dávám rtěnku, když někam jdu. Ale jelení lůj tomu všemu dominuje, musím se jím pořád mazat. Ono se říká, že když už s tím člověk jednou začne, postupně si na něm vytvoří závislost.

 Z Novy odchází Czadernová! Rozplakala se v přímém přenosu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.