Těhotná Czadernová: BOJÍM SE! Komplikace před porodem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Czadernová: BOJÍM SE! Komplikace před porodem?

Moderátorka Televizních novin Renata Czadernová
Moderátorka Televizních novin Renata Czadernová (Jan Přibylský)

Oblíbená moderátorka Renáta Czadernová (34) se začátkem srpna stane podruhé maminkou. Přestože si těhotenstvím již jednou prošla, obavy z porodu zůstávají a hodlá se vyhnout trendům, jako je domácí porod či pojídaní placenty.

Pohledné moderátorce se již hezky rýsuje bříško a s partnerem se těší na příchod dalšího potomka. Dva lékaři již Czadernové potvrdili, že čeká opět holčičku a podle jejich slov to nejspíš bude poslední potomek. „Kdybych byla mladší, možná by mi to nevadilo další, ale je mi 34 a nejsem ten typ ženy, který by chtěla dítě po čtyřicítce,“ řekla zprávařka v rozhovoru pro Blesk.

První porod byl pro Czadernovou náročný. Její dcera byla hlavou nahoru, proto se musela rozhodnout pro císařský řez a z porodu přirozenou cestou má obavy. „Bojím se, protože teď můžu mít i normální, a tím pádem bych nevěděla, do čeho jdu, uvidím, co mi lékař doporučí.“

V poslední době je velkým trendem domácí porod nebo pojídaní placenty, které urychluje rekonvalescenci. Pojídání placenty, která se zpracovává do poživatelnějších tablet si velmi chválila Eva Burešové nebo Míša Tomešová. „Domácí porod ani žádné koktejly z placenty mě nelákají,“ svěřila se Czadernová.

Zatímco některé matky se rozhodnout své dítě stravovat již od malička zdravě a nepovolí jim ani kousek sladkého, Czadernová i v tomto směru bude jiná, biomatka z ní rozhodně nebude. „Ty nemám ráda. Já jím všechno, dcera také, i bonbóny, čokoládu…Ale samozřejmě v normální míře,“ řekla Blesku pohledná moderátorka.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.