Miluška Voborníková (67): Zpěvačka multimilionářkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miluška Voborníková (67): Zpěvačka multimilionářkou

Miluška Voborníková.
Miluška Voborníková. (Marek Pátek)

Před časem vyšly zprávy o tom, že zpěvačka Miluška Voborníková (67) má sotva na jídlo a nemůže si dovolit jet na dovolenou. Když se to Voborníková dozvěděla, musela se smát, vše je úplně jinak!

Voborníková nikdy veřejně neřešila své majetkové poměry, ovšem špatně se rozhodně nemá. „Nestěžuji si, ale své soukromí opravdu probírat nechci,“ řekla zpěvačka magazinu Sedmička. Zpěvačka bydlí společně se svým manželem ve vile v Říčanech a nikdy si nestěžovali, že by neměli na chleba. Sami moc dobře vědí, že by to nebylo správné vůči lidem, kteří mají opravdu nouzi.

„Miluška je na dnešní poměry multimilionářka. Kromě domu v Říčanech mají chatu v Jevanech a činžák v Praze. Navíc mají s Petrem slušné úspory – ona z let, kdy byla hodně na scéně a Petr zase celý život šetřil. Miluška ale umí také pomoct, protože dělá mnoho věcí zadarmo, jezdí charity a podobně. Je to vesměs hrozně hodná a skromná ženská“, prozradila magazinu Sedmička zpěvaččina blízka kamarádka.

Kromě toho, že Voborníková s manželem Petrem Spáleným stále vystupuje, takže mají slušné peníze k penzi, chodí jim na účet ještě nemalé sumy z pronájmu bytů v Praze. Zpěvačka se tedy rozhodně špatně nemá.

Miluška Voborníková podporuje mladé začínající talenty.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
blankaflexi
18. 11. 2017 • 11:18

Pokud se pamatuju tak Voborníková byla vždycky škaredá,hranatý obličej ,,maskovala,,dlouhými vlasy a příčesem,který jí vzadu na hlavě vytvářel nepřirozený hrbol.Tady bych plastikám moc nevěřila,když je někdo škaredý tak mu nepomůže ani deset plastik ! A ten její ,,zpěv,,-ubohost,nemít tlačenku tak si ani neškrtla !! No a co se týče Gotta,předešlý příspěvek vše vtipně a pravdivě popsal,divím se Gottovi,že si nevzal roušku,tolik lidí,co kdyby ho někdo nakazil!! A ta jeho stará..... Příspěvek -bello- je na jedničku !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.