Voborníková slavila ve velkém stylu! Kam se poděl Spálený? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Voborníková slavila ve velkém stylu! Kam se poděl Spálený?

Oslava 70. narozenin Milušky Voborníkové: (Zleva:) Herec Luděk Sobota, manažer Lukáš Sýkora, herečka Adriana Sobotová, oslavenkyně Miluška Voborníková, moderátorka Marie Retková, zpěvačka a dabérka Jana Mařasová Sobotová, zpěvačka Jana Svobodová, herec Jiří Krampol, Eva Šimková - dcera Miloslava Šimka, vdova po Šimkovi Magdaléna
Oslava 70. narozenin Milušky Voborníkové: (Zleva:) Herec Luděk Sobota, manažer Lukáš Sýkora, herečka Adriana Sobotová, oslavenkyně Miluška Voborníková, moderátorka Marie Retková, zpěvačka a dabérka Jana Mařasová Sobotová, zpěvačka Jana Svobodová, herec Jiří Krampol, Eva Šimková - dcera Miloslava Šimka, vdova po Šimkovi Magdaléna (Robert Klejch)

Sedmdesátku měla zpěvačka sice už v prosinci, ale slavila až nyní a to v hodně kvalitní sestavičce vesměs z prostředí spolupracovníků a přátel z legendárního Semaforu. Proč ale na párty chyběl manžel Petr?

U bohatě prostřeného stolu se u příležitosti narozenin Milušky Voborníkové sešla samá zvučná jména - Luděk Sobota s manželkou, Jiří Krampol nebo moderátorka Marie Retková. Proč ale nebyl na oslavě člověk nejdůležitější, tedy Miluščin manžel Petr Spálený

Video se připravuje ...

Šestasedmdesátiletý zpěvák po náročné operaci páteře a výměně kyčle prostě nemůže dlouho sedět. „Navíc s námi semaforské věci nehraje, má svůj program se skupinou Apollobeat, s níž vystupuje už přes padesát let," objasnila jeho nepřítomnost manželka v Blesku. 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
manunu
10. 7. 2020 • 10:38

Proč by mu měla být hanba? Krampola nemusím, ale byl pozván na narozeniny M. Voborníkové, tak nechápu z jakého důvodu by tam neměl chodit. Myslím, že je normální zvát přátele na oslavu.

defakto
9. 7. 2020 • 09:22

... smutný to život umělců ze Semaforu , když ještě po sedumdesátce a někteří po osumdesátce musí pracovat,aby se uživili .
Krampol nakonec zařídí , že hlavní hvězdou programu bude jeho žena Hanička .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.