Miluška Voborníková exkluzivně: Smutný život se Spáleným. Vážné zdravotní potíže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miluška Voborníková exkluzivně: Smutný život se Spáleným. Vážné zdravotní potíže!

Miluška Voborníková má velký strach o svého nemocného manžela Petra Spáleného.
Miluška Voborníková má velký strach o svého nemocného manžela Petra Spáleného. (Aha! - R. Souček. Z. Pecák, L. Křivan, koláž Ahaonline.cz)

Mnohem víc než to, že je bez peněž, trápí teď Milušku Voborníkovu (64) zdravotní stav jejího manžela. Petr Spálený (70) po operaci páteře dodnes trpí velkými bolestmi.

Když před třemi lety zpěvák prodělal složitou operaci, myslel si, že bude moct opět žít bezstarostný život. „Petr ale dodnes trpí bolestmi,“ prozradila exkluzivně Aha! jeho žena Miluška Voborníková, která našeho redaktora pozvala k sobě na zahradu. „Ještě to není nejlepší, ale manžel poctivě chodí na rehabilitace. Věříme, že se vše opět v dobré obrátí,“ doufá zpěvačka.

„Oba se snažíme pracovat. Je pravda, že pro Petra je to čím dál víc obtížné a bolesti, které prožívá na delších cestách, jsou opravdu ukrutné. Já to prožívám s ním,“ řekla smutně Voborníková. Svého muže si za to vše opravdu váží. „On je pro mě pravý hrdina. Nikdy nechtěl, aby se o tom vědělo a někdo ho litoval. Publikum nevidí, co všechno vytrpí, než si stoupne za mikrofon. Ale od fanoušků dostává neskutečnou sílu pokračovat,“ svěřila se Miluška tím, že diváci chodí na jejich společné vystoupení už přes 40 let.

Voborníkovou kromě rodiny podporují i kolegové. „Hned po operaci nám pomohla naše kapela Apollo band, se kterou vystupujeme. Jak se říká, v nouzi poznáš přítele,“ děkuje zpěvačka.

Přečtěte si
hromosvody
7. 8. 2014 • 12:13

Jistěěě, on šel takhle jednou po ulici redaktor Aháče, potkal Milůnu a zeptal se jí jak se má - jestli mají dost peněz - všichni zdrávi v rodině? Nebuďte naivní. O5 další, která jim zavolala a s fotkama řádově přišla na 20tis a ani se nemusela moc namáhat. Dnes už je to možná dalších 20tis za fotó Spálenýho a další kecy k ničemu mno !o! TO JE SVINSTVO, CO SE TADY U NÁS ROZMOHLO - tfuj, ať nás sfoukne tajfun

hromosvody
7. 8. 2014 • 12:05

... Baby viděly ... to je de facto průšvih pokud neznáš základy české gramatiky

hromosvody
7. 8. 2014 • 11:42

Co vím, tak každý 3. pacient po operaci páteře mívá dlouhodobé kruté bolesti. Kruté bolesti mají i lidé, kteří mají postižení páteře a nejde to operovat. Podle toho jak se tváří PS je v mnohem větší psychické "pohodě" nežli tato Miluna. Ta má jen strach aby manžílek mohl dál vydělávat, protože ona se nezmůže už skoro opravu na nic. Měla by být ráda, že CHODÍ !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.