Vdova po country legendě Jiřím Brabcovi (†63) Rezková zaútočila na kolegyně: Jste skety a podrazačky! Zklamaly jste mě… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova po country legendě Jiřím Brabcovi (†63) Rezková zaútočila na kolegyně: Jste skety a podrazačky! Zklamaly jste mě…

Vdova Šárka je vzteky doslova bez sebe!
Vdova Šárka je vzteky doslova bez sebe! (Foto jiribrabec.com, Profimedia.cz, ara)

V českém showbyznysu se rozhořela lítá válka! Zpěvačka Šárka Rezková (46), se tvrdě pustila do kritiky svých kolegyň Nadi Urbánkové (76) a Milušky Voborníkové (65). A to kvůli tomu, že se zúčastnily vzpomínkové akce na jejího muže, kterou pořádala Brabcova exmanželka.

Vše odstartovala párty v pražském Divadle u hasičů, kde na muzikanta v rámci jeho nedožitých 75. narozenin vzpomínali na začátku července jak Urbánková a Voborníková, tak i Brabcova bývalá žena Eva (70) s dětmi Lucií (45) a Filipem (39). Právě ty s hudebníkem měla. Brabcovu poslední manželku Šárku (46) ani syna Dominika (12), který se narodil jen čtyři měsíce před muzikantovou tragickou smrtí v listopadu roku 2003, ale nepozvali. Zakopaný pes je v tom, že celou akci podle Aha! pořádala paní Brabcová.  „Ona mě dodnes nenávidí za to, že Jiří od ní v 90. letech odešel ke mně! Takže se nedivím, že mě nepozvala. Nicméně je to obrovská nespravedlnost, já jsem byla jeho poslední žena, mám s Jiřím dítě. Dominik by prostě chtěl poznat tátovu rodinu, tátovy kamarády, “ plakala Rezková, když jsme jí zavolali.



Zrada a vztek
Šárce vadí, že se nikdo z pozvaných hostů – Urbánková, Voborníková a další – nezajímal o to, kde je ona! „Nikdo mi nezavolal a nezeptal se, co se děje, že tam nejsem! Je to trapné divadlo v režii paní Brabcové,“ postěžovala si Šárka. „Naďa a další mě zklamali. Šli si tam udělat promo a vůbec je nezatěžovalo přemýšlet nad tím, že tam nejsem. Jiřího jsem milovala a udělala jsem pro něj první poslední. Co jsem komu provedla?“ ptala se se slzami v očích Šárka. „Jsou to skety a podrazáci, nemám k tomu slov,“ otitulovala své kolegy Rezková.„A tohle jsem také Naďě od plic řekla! Vím, že s Jirkou roky dělala a jeho bývalou rodinu zná, ale takhle se ke mně otočit zády? Jsem opravdu hodně naštvaná, hlavně kvůli mému synovi,“ dodala zpěvačka.

Kdo shrábne peníze?
Na vzpomínkovém večeru za Brabce převzala muzikantova exmanželka Eva platinovou desku. „Ona ještě převezme platinovou desku, která má velkou cenu! Jak to, že zrovna ona?“ pozastavuje se Rezková. „A do toho Supraphon vydal výběrové 2CD s názvem Zlaté hity Country Beatu Jiřího Brabce. „Zajímalo by mě, jestli za jeho prodej také chtějí ocenit paní Brabcovou,“ rýpla si zpěvačka, která se po manželově tragické smrti vzdala kvůli jeho obrovským dluhům dědictví. „Pokud jde o autorská práva za Jiřího písně, tak ta podle mě připadají od mého vzdání se dědictví státu. Ale kdo ví, třeba je pobírá chudák paní Brabcová,“ nešetřila svoji sokyni Rezková.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
hejhej
26. 7. 2015 • 20:05

majordomus: Výstižné

majordomus
26. 7. 2015 • 17:57

Vdovičko, jste tak oprásklá nebo hloupá nebo oboje? Kdyby vás napadlo uspořádat něco podobného, pozvala byste seriózní paní Evu a její děti, kterým jste rozbila domov, odtáhla manžela a tátu od rodiny?! Není vám hanba ještě někomu spílat? Slušná žena se tahá s ženatým nebo zadaným partnerem, když to navíc ví? Tahá, odtahuje až docílí svého a pak se diví? Je mi z vás na obracení kufru! Styďte se, morálka ctihodné ženy je vám úplně cizí a ostatní vám to dali jasně najevo!

hejhej
26. 7. 2015 • 10:17

ovoce111: Vzdala se svého podílů - dluhů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.