Naďa Urbánková (76): Nenávist k zesnulému Karlovi Černochovi (†64)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Naďa Urbánková (76): Nenávist k zesnulému Karlovi Černochovi (†64)!

S Karlem se nesnášeli až do jeho smrti...
S Karlem se nesnášeli až do jeho smrti... (Foto Aha!: ara)

Jak se říká, přátelé by spolu neměli podnikat, často se totiž stává, že z přátel jsou rázem nepřátelé. A stejně tomu bylo i v případě textaře, zpěváka a moderátora Karla Černocha a zpěvy a herečky Nadi Urbánkové.

Jak celý konflikt vznikl? V době kdy Urbánková se svým exmanželem doktorem Havlíkem otevřela několik podniků, rozhodla se, že do podnikání zapojí i Karla Černocha, se kterým tenkrát úzce spolupracovala. Černoch řekl, že Urbánková nerozuměla obchodu a zpěvačka uznala, že byla v podstatě tou, kdo nerozhoduje, ale pouze vše podepisuje. Následné rozbroje vyústily v nenávist, která dokonce ovlivnila i jejich uměleckou práci. Nesnesli stát spolu na jednom jevišti, a tak jeden nebo druhý své vystoupení vždy zrušil.

Když se po jeho smrti zpěvačka vyjádřila, že Karlovi vše odpustila a lituje, že to nestihli za jeho života, vlastně tím dala jasně najevo, že ona v záležitosti nenesla žádnou vinu. Zesnulý zpěvák, který se již nemohl bránit, se musel obracet v hrobě! Ovšem Černoch není jediný, kdo se stal terčem zpěvaččiny nenávisti. Stejnou zášť chová i k herečce Libuši Šafránkové (62), kvůli které ji opustil její tehdejší partner, herec Josef Abrhám (75). I přesto, že tím, kdo podváděl, byl právě herec, o tom Urbánková většinou mluví hezky a i po letech ho označuje za svou největší lásku. Ovšem v tomto případě to nevypadá, že by Urbánková litovala, že si starou záležitost s Šafránkovou nevyříkala…



Přečtěte si
bb88
26. 7. 2015 • 13:46

Strašná ježibaba.

mandat
26. 7. 2015 • 12:07

To je pravda. Cernoch kasiroval par milionu za dodavky cokolady a kakaa.Ve skutecnosti se nic nedodalo. Tim zkrachovalo i manzelstvi Urbankove.

mandat
25. 7. 2015 • 18:56

Urbankova byla vzdy arogantni baba,kdyz uhnala toho Svycara,tak se dala na podnikani.Je fakt, ze pan Karel Cernoch si privlastnil nejake penize,rika se par milionu.Urbankova to zjistila pozde a uz nemohla nic delat.Cernoch je uz po smrti a vypocitava Urbankova zivori a ceka na kosu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.