Peklo Šárky Rezkové (47): Elektrošoky bohužel nepomohly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Peklo Šárky Rezkové (47): Elektrošoky bohužel nepomohly!

Šárka Rezková
Šárka Rezková (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Sekanina, David Kundrát, archiv Š. Rezkové, ara)

I přesto, že zpěvačka strávila několik týdnů v léčebně, těžké deprese opět útočí! Najde vdova po country legendě Jiřím Brabcovi ještě vůbec někdy v životě klid a pohodu?

Těžké deprese dohnaly zpěvačku do léčebny už na jaře. Měsíc zde podstupovala drastickou léčbu elektrošoky a vše vypadalo na šťastný konec. Přítel Mirek ji sem ze služební cesty poslal jako podporu ohromnou kytici a naše pacientka zářila štěstím. Jenže po pár měsících jsou teď psychické problémy zpátky! "Snad se to uklidní," modlí se za lepší zítřky zoufalá Šárka.

„Jedu v tom už pár let. Nikdy jsem nechtěla zraňovat své blízké a hlavně mám tři kluky a bezva přítele, který mne podržel. Je to nemoc jako každá jiná, dlouho jsem dělala hrdinku, ale odborná pomoc byla potřeba," prozradila Šárka Rezková webu Super.cz.



Přečtěte si
xcarodejka
24. 7. 2016 • 10:54

Dnes se ještě k léčbě psychotiků používají elektrošoky?Myslela jsem, že je to temná minulost. Je tolik farmak. Pak se nedivím, že se lidi bojí psychiatrie , a jsou raději / ke své škodě / za zdravé. L"ehší případy k lékaři odkráčejí, ale těžší nikoliv, tak to bývá. Nezvládnou pak životní situace a končí i na ulici. A mohou se stát slabými a objektem různého zneužití. Někteří se neštítí ničeho.

antonuis.j
24. 7. 2016 • 00:20

Pořád se jen lituje a dělá ze sebe zpěvačku... ale není.

mekanik
23. 7. 2016 • 19:27

Rezková nazpívala jednu písničku o borůvkách a myslí že ji ta sláva vynese do nebe.jestli ji hrabe v kouli atˇzačne normálně makat a oni jí ty roupy přejdou.celebritu

mekanik
23. 7. 2016 • 19:25

kolemdokola-tobě dělali lobotomii že jo.protože to se jen tak nevidí jak jsi blbej

citsvet
23. 7. 2016 • 15:28

Jsou nemoci,které jsou vidět,ale jsou i nemoci,který navenek není vidět.To co není vidět je duše člověka a tuto informaci uvádím pro ty,co tady píšou ty nesmysli.Ono se říká,pokuď mě to samotného nebolí,tak se mě to netýká.Hlupák přečte jenom část knihy a už si myslí,že jí zná celou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.