Prezident Zelenskyj varuje svět: Musíme se připravit na jaderný útok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Prezident Zelenskyj varuje svět: Musíme se připravit na jaderný útok!

Válka na Ukrajině: Ukrajinský prezident Volodomyr Zelenský (16.4.2022)
Válka na Ukrajině: Ukrajinský prezident Volodomyr Zelenský (16.4.2022) (ČTK / AP / Uncredited)

Celý svět se bojí toho, že ruský zlovůdce Vladimir Putin (69) sáhne k atomovým zbraním s ničivými účinky. A podle ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského (44) jsou tyto obavy oprávněné.

„Nejen já, ale celý svět, všechny země by se toho měly obávat, protože se to může stát skutečností,“ řekl Zelenskyj v rozhovoru s televizní stanicí CNN na téma jaderných a chemických zbraní, kterými Rusové disponují. „Není to otázka jen pro Ukrajinu, ale pro celý svět. Chemické zbraně? Mohli by to udělat, pro ně životy lidí neznamenají nic,“ tvrdil ukrajinský lídr.

Varování od CIA

Podobné varování v pátek zveřejnila i americká zpravodajská služba CIA. „Vzhledem k teoretickému zoufalství prezidenta Putina a ruského vedení, vzhledem k neúspěchům, jimž dosud vojensky čelili, nemůže nikdo z nás brát na lehkou váhu hrozbu, kterou představuje možnost uchýlení se k taktickým jaderným zbraním,“ řekl v pátek šéf CIA William Burns.



Přečtěte si
-bello-
23. 4. 2022 • 13:43

Viděla jsem o něm dokument na ČT 2.
Byla tam i jeho kariéra - humorné scénky,většinou byl za šaška . Ale z jedné mě polila hrůza !!! Humorná scénka " byla o tom , jak herec Zelenskyj s "avtomatem kalašnik" v levé a s " avtomatem kalašnik" v pravé ruce se chechtá a sestřeluje na plný pecky v jejich Parlamentu sedící poslance. Scénka, kde poslanci padají pod židle zastřelením a jsou po nich prázdné fleky mě vyděsila. To nebyla jeho předvolební kampaň, pouze se těmi scénkami živil. Ukrajinci z tohoto druhu humoru šíleli nadšením.
Černochová by si to měla pustit ! A dějepisáři Fiala a Rakušan taky.
Takto se Zelenskyj tlačil už před válkou do NATO a Evropské unie.
Fiala a Pekarová a Rakušan plácají všema deseti na přijetí Ukrajiny.Jenže Zelenskyj svým uchechtaným ukrajinským voličům slíbil zatočit i s korupcí. Nezatočil a sám má majetek v daňovém ráji. (Dokument jsem na TV zavřela po chvilce sledování v obavě, že mi dojem zkazí zase glorifikaci tohohle prcka)

donypan
23. 4. 2022 • 12:01

Nechápu jak si může teno člověk libovat v zabijení svých občanů a ničení své země.Je to těžký přestat když mu všichni plácají po zádech a říkají jaký je to borec když se vzepřel rusovi.On by nejraději zavlekl celou evropu do války.Je velmi nebezpečný.

-bello-
22. 4. 2022 • 13:45

Idioti z Magistrátu + Praha 6 na just přejmenovali část Korunní u ruské ambasády na Ukrajinských gerojů.
Takže dali Rusům skvělou šanci na odplatu, protože každý krok , každá podrážka Rusa vycházejícího z ambasády ven bude drtit podrážkama ukrajinské geroje

milan59
22. 4. 2022 • 07:02

Volodymyr Zelenský

pravlast
18. 4. 2022 • 04:26

Šašek je už nebezpečný nejen Evropě...nikdo nikde nebojuje za nás jak on říká,my jsme nekradli z plynovodu ani z ropovodu.Rusko atomové zbraně nepoužije,akorát jim dá dokonale sežrat " Majdan " a podobné akce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.