LETNÍ ZELENINA: Husté lečo s čabajkou
POTŘEBUJETE:
slunečnicový olej
1 cibuli (nakrájenou najemno)
1 stroužek česneku (nakrájený najemno)
4 papriky – různobarevné
1 lžičku sladké papriky
4 nožičky čabajky
5 masitých rajčat
2 – 3 vejce
světlou bagetu k podávání
Ve větším hrnci rozpálíme slunečnicový olej a asi 4 minuty na něm restujeme cibuli. Poté přidáme česnek a po pár dalších minutách přihodíme očištěné a nakrájené papriky. Společně dusíme 10 minut. Směs zaprášíme sladkou paprikou, přidáme na kolečka nakrájené čabajky a rajčata a necháme změknout. Nakonec na směs vyklepneme vajíčka a zamícháme. Podáváme teplé s bagetou.
VÍCE RECEPTŮ NAJDETE V TIŠTĚNÉM AHA! PRO ŽENY ČÍSLO 26.