»Tyran« Pavel z Výměny manželek se brání: Já ji nezmlátil, to byl feťák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Tyran« Pavel z Výměny manželek se brání: Já ji nezmlátil, to byl feťák!

Když Týna mluvila o Pavlovi, tekly jí u toho slzy.
Když Týna mluvila o Pavlovi, tekly jí u toho slzy. (Foto TV Nova)

 Při záběrech ze středeční Výměny manželek tuhla krev v žilách. Pavel (25) měl výbuchy vzteku a jeho nevlastní syn Marek (6) líčil, jak bije jeho mámu Kristýnu (25). Deníku Aha! ale »tyran« tvrdí, že to na něho nahráli! A dokonce nařkl svou expartnerku, že byla drogově závislá.

Já nic, to všechno oni. Tak reagoval muž z Liberce, který se měl ke své bývalé přítelkyni chovat jako surovec. Údajně týraná Týna mj. tvrdila, že jí Pavel před odjezdem do náhradní rodiny ošklivě zranil ruku. „To je stoprocentní blbost. Od nás odjížděla bez fáče, pak to měla najednou zafačovaný. Určitě jsem nejel čtyři sta kilometrů zlomit jí ruku,“ brání se s tím, že by rád vše uvedl na pravou míru. „V životě jsem ji ani toho kluka neuhodil. Jak tam mluvila o těch mých útocích, tak to zažívala úplně s někým jiným, jelikož fetovali. Mám od toho i zprávy, jak jí omlátil hlavu o stůl. V tu dobu jsem byl u rodičů,“ argumentuje Pavel.


Jediné, v čem se rozhádaná dvojice shodne, je, že se hned po natáčení rozešli. „Pak jsme se dvakrát viděli na kafi a to bylo všechno, protože já mám už svůj život a s ní se scházet nechci. Když teď hlásá, že se mají strašně dobře a jsou někde jinde, proč já mám zprávy, kde žebrá o peníze na nájem? S přítelkyní se tomu dost smějeme, protože ona si kadí do pusy. Je to jedna velká lež, co tam předváděla za chudinku,“ říká Pavel o Týně.

Kluka prý do odpovědí tlačili...
Pavel dokonce obviňuje z manipulace štáb Výměny manželek. „Marečka do těch odpovědí, kdy říkal, že jsem byl na ně zlej a mámu bil, tlačili,“ tvrdí. Dneska se chce s nimi sejít, předložit jim důkazy o své nevině a napravit si reputaci. Vše pak hodlá zveřejnit.

Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.