Bodl dvakrát řidiče (40) nožem kvůli parkování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bodl dvakrát řidiče (40) nožem kvůli parkování!

Miroslav K. včera u soudu
Miroslav K. včera u soudu (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Nožem bodl dvakrát do hrudníku řidiče dodávky Jana J. (40) v centru Plzně kvůli tomu, že se mu nelíbilo, jak couval. A také, že ho šofér napomenul. Miroslava K. (27) teď za pokus vraždy poslal Krajský soud v Plzni na 11 let do vězení.

Trest si má odpykat ve věznici se zvýšenou ostrahou. Vše se stalo loni v prosinci před restaurací U Chřestýše v Plzni. Řidič dodávky Jan J. se snažil s vozidlem vycouvat z parkovacího stání. „Miroslav K. mu udeřil do dveří. Řidič vystoupil, pohádali se a Miroslava K. přitlačil ke zdi. Ten ho dvakrát bodl nožem do hrudníku,“ řekl státní zástupce Jan Štulín. Jana K. převezla záchranka do nemocnice, kde ho lékaři čtyři hodiny operovali a zachránili mu život. „Cítil jsem se ohrožený. Řidič do mě strčil a narazil mě na zeď. Praštil jsem se do hlavy a pak si už jen pamatuji, jak zakřičel au a utekl,“ hájil se Miroslav K.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.