Novopečená jubilantka Urbánková: »80« slaví natřikrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Novopečená jubilantka Urbánková: »80« slaví natřikrát!

ŘEVNICE, NEDĚLE 16:50 Když se na pódiu objevial dcera Jana s pugétem růží, byla Naďa tak překvapená, že zůstala raději sedět.
ŘEVNICE, NEDĚLE 16:50 Když se na pódiu objevial dcera Jana s pugétem růží, byla Naďa tak překvapená, že zůstala raději sedět. (Foto Aha! - Karel Kopáč, Alexandr Malachovský)

Takový »řev« v  Řevnících ještě nezažili! Tamější Lesní divadlo hostilo české národní finále Porty a zlatým hřebem bylo nedělní vystoupení Nadi Urbánkové, která právě ten den měla 80. narozeniny.

Jelikož je ale oslavila s více než týdenním předstihem v divadle Semafor, bylo pro ni překvapením, když se uprostřed koncertu objevila na pódiu její dcera, zpěvačka Jana Fabiánová (40), s pugétem osmdesáti rudých růží a všichni jí začali gratulovat!

Samozřejmě nechyběly chladivé bublinky, které v tuto tropickou neděli přišly více než vhod. Oslavenkyně zářila štěstím a radostí. Dcera Jana jí popřála hlavně pevné zdraví, ale také, aby s námi byla ještě dalších osmdesát let. „To mám už nahoře domluvené!“ slíbila pětinásobná Zlatá slavice dceři i publiku, které ji odměnilo neutuchajícími ovacemi vestoje. V zákulisí se pak po koncertě přidávalo více a více gratulantů.

Neslavím, nemám to ráda, ale tentokrát musím. Jsem k tomu tlačená!“ svěřila deníku Aha! Urbánková s úsměvem. Přestože si nepotrpí na velké trachtace, oslavy ještě zdaleka nekončí! Po Semaforu a Řevnicích čekají tuto stálici českého hudebního nebe oslavy v rodinném kruhu v okolí jejího milovaného Želivů. „Dárky bude mít také na etapy,“ svěřila Aha! dcera „Jako první dostala nové auto - samozřejmě fabii, když jsem ta Fabiánová!“ prozradila. Velikou radost jubilantce udělalo také výpravné bilanční trojalbum s názvem Zlatá kolekce, které při příležitosti jejích osmdesátin vydal Supraphon.

Naďa Urbánková: Jako jediná dodržela přísný zákaz Gottových narozenin.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mcyzmkanc@...
2. 7. 2019 • 10:14

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.