Rodinné trauma Urbánkové: Znásilnění a výhrůžky smrtí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rodinné trauma Urbánkové: Znásilnění a výhrůžky smrtí

Naďa zažila mnoho bolesti.
Naďa zažila mnoho bolesti. (Foto Aha! – Martin Hykl, Robert Klejch, ara)

Naďa Urbánková nerada mluví o svém dětství, a může za to její otec, kterého měla do osudného dne velmi ráda. Trauma, kterým si musela projít, bylo jistě obrovské a je až neuvěřitelné, že se z ní i přesto všechno stala usměvavá zpěvačka.

S hrůzným zážitkem v ní bude navždy, vzpomínky nikdy nezmizí. Naďa Urbánková dle časopisu Sedmička ve své knize vyzradila zrůdnost, kterou jí provedl vlastní otec. Ten malou Naďu tehdy odvedl na půdu a provedl neodpustitelnou věc.

„Sedl si tam na židli a řekl mi: ,Pojď sem a posaď se na mě.‘ A prostě mě znásilnil,“ napsala Urbánková, která bolestí začala plakat a křičet. „On na mě řval, že jestli to někomu řeknu, zabije mě,“ dodala. Otřesný zážitek a hrůzná slova otce nikdy z hlavy nezmizí, i když se o to pokoušela. I proto možná Nadě nevyšly všechny její vztahy s muži a zůstala jen s dcerou Janou Fabiánovou.

Video zde: VIP Prostřeno! s Urbánkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.