Dcera nemocné Nadi Urbánkové po návratu z USA: V pyžamu ji vyslýchala cizinecká policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dcera nemocné Nadi Urbánkové po návratu z USA: V pyžamu ji vyslýchala cizinecká policie!

Naďa Urbánková s dcerou Janou Fabiánovou.
Naďa Urbánková s dcerou Janou Fabiánovou. (Blesk:Pavel Machan)

Jako ve filmu Zelená karta si připadala Jana Fabiánová (40). Dceru zpěvačky Nadi Ubánkové (79) navštívila v Praze nečekaně cizinecká policie. „Ležela jsem s teplotou a Dino v teplákách drnkal na kytaru,“ prozradila zpěvačka, který žila za velkou louží s Američanem indického původu.

Policie po nich chtěla, stejně jako ve známém dojemném snímku s Gérardem Depardieuem (70) a Andie MacDowellovou (60), nějaké společné fotografie zamilované Jany a Dina Bose, který je kytaristou kapely The Infinite Seas, a navíc americký hudební producent původem ze severní Indie. Přepadovka byla ale tak překvapivá, že Jana zazmatkovala a ve stresu úředníkům řekla, že mají jen fotky na sociální síti.


„Vytištěné máme pochopitelně taky. Ale v ten moment a s teplotou jsem si to vůbec neuvědomila,“ přiznala kajícně zpěvačka. Návštěva přišla jako na potvoru v ten úplně nejméně vhodný den. Jana se v pyžamu jako hostitelka celkem pochopitelně necítila úplně fit.
Loni se Jana a Dino zasnoubili a rozhodli se pro svatbu v České republice s tím, že druhý obřad může proběhnout v Indii. Žijí spolu více než dva roky, z toho už několik měsíců v Praze.

Starosti s mámou
Jana měla navíc v posledních dnech obavy o maminku Naďu, ktera letos už podruhé skončila v péči lékařů jihlavské nemocnice. Kvůli prodělané rakovině nesmí nic přecházet. „Naštěstí je maminka už zase doma, z nemocnice ji propustili. Budu na ni samozřejmě dávat pozor,“ slíbila Aha! zpěvačka. Urbánkovou podle informací Aha! propustili ze špitálu, kde si pobyla 12 dní, v pondělí



Přečtěte si
minkamalla@...
11. 4. 2019 • 18:06

Nevěřte dietám! To je nehorázná lež, zhubnout pomůže přírodní >> >> www.SlimExtrem.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.