Oslavenkyně Urbánková: Dcera pro ni chystá velké překvapení... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Oslavenkyně Urbánková: Dcera pro ni chystá velké překvapení...

K albu přibyl i perníkový semafor.
K albu přibyl i perníkový semafor. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Blížící se 80. narozeniny Naďa Urbánková oslaví prací. Ke kulatinám, které ji čekají příští neděli, už dostala zlatý dárek. A dcera, zpěvačka Jana Fabiánová (40), jí podle zjištění Aha! chystá ještě velké překvapení.

Po velkolepé oslavě legenda české populární a country hudby rozhodně netouží. „Narozeniny mám v neděli a já každou sobotu a neděli živě vysílám z jihlavského rádia a pak hned odjíždím zpět do Prahy na Portu, kde mám vystoupení. Takže žádné juchání nebude,“ prozradila Aha! zpěvačka.

Raději se sešla v menším kruhu přátel v divadle Semafor, kde zároveň pokřtila své výpravné bilanční trojalbum mapující celou její dosavadní dráhu. „Jo, možná za deset let, až mi bude devadesát a křtít se bude čtyřcédéčko, tak uspořádám velký mejdan, protože za tu dobu natočím další písničky. Ale momentálně nic nechystám,“ dodala Urbánková s úsměvem.

Její dcera to ale nemíní nechat jen tak. Pro ni jsou matčiny letošní kulatiny zásadní. „My to hodně tutláme, ale rodinná oslava bude! Jen máma to neví... A bude i s překvapením. Oslavu máminých osmdesátin prostě nemůžeme vypustit a těšíme se na ni,“ prozradila Aha! Jana.

Úmorná dřina

Kmotry nového trojalba se v Semaforu, který byl dlouhá léta zpěvaččinou domovskou scénou, stal jeho principál Jiří Suchý (87) a Mirek Černý (81), který písničky vybral a sestavil. „Klobouk dolů před ním! Poslouchat mnoho hodin Urbánkovou a vybírat z kvanta písniček ty nej nej, byla jistě mravenčí a úmorná práce,“ vysekla mu Naďa poklonu.

Věčně oteklé ruce

Přemohla rakovinu a smířila se s amputací prsu, ale dodnes má kvůli narušenému lymfatického systému oteklé ruce. „Jednou je to horší, jednou lepší. Nicméně tohohle se nezbavíte už nikdy, s tím se musíte smířit. Stejně jako s tím, že mi každé odpoledne musí sousedka dát ruce od prstů až po rameno do speciálních návleků a to potom obvázat,“ prozradila už dříve Urbánková.

 Karel Gott trpí velkými bolestmi! A Naďa Urbánková skončila v nemocnici na kardiologii!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
uwhaxakb@...
22. 6. 2019 • 17:03

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.