Naďa Urbánková: Strach o milovaného potomka. Vážná nemoc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Naďa Urbánková: Strach o milovaného potomka. Vážná nemoc?

Naďa Urbánková má velký strach o dceru Janu Fabiánovou.
Naďa Urbánková má velký strach o dceru Janu Fabiánovou. (Martin Hykl)

Devětatřicetiletá dcera známé zpěvačky plánovala život za velkou louží, ovšem po sedmi letech už je zase zpátky doma v Česku. Přesto obavy Nadi Urbánkové (79) o milovanou dceru nekončí, spíše naopak. Co se děje?

„Mám v plánu žít teď nějakou dobu v Evropě, ale do Spojených států se budu nadále vracet. Kvůli muzice i dalším projektům. Na jak dlouho tu s Dinem, mým snoubencem, budeme, a zda natrvalo, to momentálně nedokážu říct. Praha a Česká republika budou ale navždycky moje »doma«, ať jsem kdekoliv,“ řekla Jana Fabiánová webu Aha.cz. Radost z vytoužené přítomnosti Jany musí, ale mít podle všeho pro Naďu Urbánkovou (79) hodně trpkou příchuť!

Populární zpěvačka přece jako matka nemůže nevidět proměnu, jakou si její dcera po návratu do vlasti prošla - mladá herečka se doslova trácí před očima! Podobné extrémní zhubnutí může totiž avizovat poruchu příjmu potravy nebo jinou závažnou chorobu. A trnout přitom musí Urbánková jistě i jako potencionální babička, vždyť vychrtlé ženy mají často logicky i problém otěhotnět...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.