Havel se zabydlel: Rozbil se kotel, volali opraváře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Havel se zabydlel: Rozbil se kotel, volali opraváře!

Dagmar Havlová na Hrádečku vládne rukou pevnou a něžnou. Doufá, že manželovi pobyt prospěje.
Dagmar Havlová na Hrádečku vládne rukou pevnou a něžnou. Doufá, že manželovi pobyt prospěje. (Aha! – Marek Pátek)

Exprezident ČR Václav Havel (74) se po nedávném zánětu dýchacích cest od pondělka zotavuje ve svém milovaném letním sídle na Hrádečku u Trutnova.

Počasí mu však zatím příliš nepřeje – obyvatele statku navíc potrápil i porouchaný kotel. Ten Havlovi pořádně »zatopil«!

Pakliže si na Hrádečku zpočátku otírali pot z čela, nebylo to rozhodně zdravotním stavem Václava Havla. Na prezidentském statku se totiž rozbil kotel, kvůli kterému museli volat opraváře!

„Kotel topil až moc, ale už je to v pořádku,“ oddechla si včera odpoledne Havlova manželka Dagmar (58). A zatímco uvnitř bylo zřejmě přetopeno, venku moc hezky nebylo.

„Je nám tu dobře. Čekáme na lepší počasí,“ dodala Havlová, která je často k vidění na zahradě, kde manželovi trhá bylinky.Exprezidentův stav se den ode dne zlepšuje a pobyt na čerstvém vzduchu jej má ještě více posílit. Odpočinek potřebuje i paní Dagmar.

Ta se o rekonvalescenta za vydatné pomoci řádových sester boromejek dnem i nocí stará. Kámen ze srdce jí spadl až v posledních dnech, kdy se manželovo zdraví začalo pomalu, ale jistě lepšit.

„Jsem ráda, že je možné splnit manželovo přání a odjet na Hrádeček,“ svěřila se deníku Aha! během pondělního stěhování. „Není tam sice takový komfort jako doma, ale budu mít pomocníky. Tak se těším, že si odpočinu,“ dodala. Pobyt v přírodě by tak měl prospět oběma členům prominentního páru..



Přečtěte si
bobou
22. 7. 2011 • 07:00

no když se na toho exkriminálníka podíváte, jak vypadá doufám, že už ho zubatá brzy dostihne. A bude konec jednoho z největších zmetk*ů našich novodobých dějin. Oddychne se komediantka Dáša i celý národ. Dáša si bude moct konečně svobodně užívat ukradených miliónů i milence. A národ bude mít o jednoho takypolitika, bezchybného, bezcharakterního a nestoudného muže méně.

587587
21. 7. 2011 • 12:27

Nepřetekl?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.