Nemocný exprezident Havel (74): Pomalu se zotavuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Nemocný exprezident Havel (74): Pomalu se zotavuje!

 Vždy elegantní pár
Vždy elegantní pár (Dalibor Puchta)

Exprezident Václav Havel (74) je na tom podle oficiálních informací zdravotně o trochu lépe.

Už několik měsíců se kurýruje ze zánětu dýchacích cest, a ačkoliv se jeho stav nejprve zkomplikoval, vysvitla naděje...

„V posledních dnech se exprezidentův zdravotní stav pomaličku zlepšuje, Václav Havel ale není s rychlostí zotavování spokojen,“ řekla včera jeho tajemnice Sabina Tančevová.

Havla potrápila nemoc v březnu, kdy byl dokonce na několik týdnů hospitalizován. Léčil se také v lázních a na své chalupě na Hrádečku. Tam má ostatně za pár dní namířeno a podle Tančevové má v plánu především odpočinek.

I přesto ale za ním do pražské vily každý den docházejí doktoři a sestřičky, na krok se od něho nehne ani manželka Dagmar (58), která si raději zrušila osobní položky v diáři. „Poslední dny trávíme doma převážně na zahradě,“ řekla Aha! a přiznala, že má o manžela starost.



Přečtěte si
22verze
14. 7. 2011 • 18:45

Dášenka si jezdí autíčkem s řidičem, na Vašíčka kašle. Smutný je to, že redaktor z NOVY, se ptá odjíždějící Dáši na mikrofon, jak se má pan prezident? Popřál panu prezidentovi hodně zdraví a to vše v hlavních zprávách. Kdo je náš prezident??????????? Není to poprvé, kdy tento redaktor mluví o Václavu Havlovi jako o prezidentovi. Je exprezident, tak proč, ho jmenuje prezidentem?????????????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.