Léto manželů Havlových: Dagmar hýří, Václav sílí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Léto manželů Havlových: Dagmar hýří, Václav sílí!

Dagmar Havlová s boxerkou Almou.
Dagmar Havlová s boxerkou Almou. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Zdravotní stav Václava Havla (74) se po dvou týdnech na Hrádečku natolik zlepšil, že jeho manželce Dagmar Havlové (58) dovolil »ukrást« si trochu času pro sebe! Před pár dny se manželé na otočku objevili v Praze, zpátky na své venkovské sídlo se ale exprezident vrátil zatím sám.

Paní Dagmar má v Praze nějaké zařizování. Konečně si dovolila i trochu relaxu – jako každá ženská s kamarádkou na kafíčku a po nákupech v obchodech s luxusním oblečením!

„Přijeli jsme do Prahy na projekci Odcházení. Václav se na Hrádeček už vrátil, já tady mám ještě povinnosti, týkající se drobných úprav v domě, nadace a podobně. Takže budu pendlovat mezi Prahou a Hrádečkem,“ prozradila deníku Aha! paní Dagmar, které se viditelně ulevilo.

„O manžela je dobře postaráno, péče o něj je pro mě na prvním místě. Neustále si voláme, vede se mu lépe,“ dodává.  I poslední snímky exprezidenta dokazují, že Havel zesílil – jeho tvář je plnější. A jak vidno, chutná mu i jíst!

Na blížící se oslavě pětasedmdesátých narozenin, které oslaví už za dva měsíce – 5. října – by tak po Havlových vleklých potížích a dozvucích zánětu dýchacích cest nemělo být ani potuchy.



Přečtěte si
vesnicankavemeste
30. 7. 2011 • 19:31

jj, myslis? pak jsou jiz spolu na hromadce,tak je nevyrusujme,ten zivnostnik si to zaslouzi,je tak citlivy a neznej

pavucinka
30. 7. 2011 • 12:59

jen něco trochu podcenil a neošetřil.....škoda, protože nyní to uklízet nebude žádná snadná práce.

vesnicankavemeste
30. 7. 2011 • 12:50

Nechte pani Veskrnu na pokoji.Krom starosti o manzela ma pry starost odkryt nick naseho "Bohateho podnikatele",urknul ji sviji pronikavou inteligenci a galantni jemnosti o zeny,tak ji nechte na pokoji. Ja se ji ani nedivim,jenom se obavam,ze Hillarka mu jejich budoucí stesti prekazi. Podle vseho je to ohrzena laska,tak mam jiste obavy............Hillarko,nech ho na pokoji a uvolni mu kridla,at vzletne do vysin lasky a vasne,nemsti se mu,prosim. Dekuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.