VIDEO Havel poprvé ve společnosti: Slavil »stodvacátiny« Zagorové a Margity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO Havel poprvé ve společnosti: Slavil »stodvacátiny« Zagorové a Margity!

Popřát Štefanu MArgitovi a Haně Zagorové přišel i Václav Havel se ženou Dagmar.
Popřát Štefanu MArgitovi a Haně Zagorové přišel i Václav Havel se ženou Dagmar. (Martin Hykl)

Nejharmoničtější pár českého showbyznysu Hana Zagorová a Štefan Margita uspořádali společně velkolepou narozeninovou párty. Tu nazvali Oslava 120. narozenin a gratulovat jim tam přišlo více než 300 hostů, mezi nimiž nechyběli ani Václav Havel s manželkou Dagmar.

Pro bývalou hlavu státu to byla první návštěva oficiální akce od zdravotních potíží, které ho zezačátku prázdnin zužovaly. I přesto, že se Václav Havel snažil jít bez pomoci hole, bylo zřetelné, že je pro něj návštěva luxusní restaurace Aureole, kde se akce konala, celkem namáhavou záležitostí.

Video se připravuje ...


Po boku manželky Dagmar se nejprve Havel srdečně přivítal s oslavenci, popřál jim a spolu se ženou se usadili u kruhového stolu, kde se postupně prostřídalo mnoho hostů z řad významných osobností českého showbyznysu. „Opravdu si toho nesmírně vážíme, že Havlovi přišli, je to jeden z našich nejhezčích dárků,“ rozplývala se hana Zagorová, kterou manžel Štefan Margita obdaroval novým automobilem. „Hanička tomu říká nákupní taška. Je to malý peugeot a je žlutý,“ smál se zpěvák.

Video se připravuje ...


Video se připravuje ...


Na párty nechyběly takové celebrity jako Karel Gott s manželkou Ivankou, Petr Janda, Jiřina Bohdalová, Lucie Borhyová, která přišla v doprovodu svého bratra, Míša Kuklová, Jitka Zelenková, Richard Krajčo s manželkou, Vendula Svobodová, Michal David nebo i Dáda Patrasová s Felixem Slováčkem. Pro ty to byla první párty v roli babičky a dědečka.

„Já už se na vnoučka moc těším, až mu budu moct říkat pohádky a zpívat písničky, které znám za ta léta nazpaměť. Jen Felix se ještě nemůže srovnat s tím, že už je děda,“ prozradila nám Dáda. „Ale ne ne, jsem šťastný že jsem děda, jen mi to ještě nedošlo pořádně,“ hájil se se smíchem Felix.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.