Havlová a Brožová slavily ve zlatých šatech: Které to slušelo více? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Havlová a Brožová slavily ve zlatých šatech: Které to slušelo více?

Hana Zagorová a Štefan Margita slavili narozeniny
Hana Zagorová a Štefan Margita slavili narozeniny (koláž Ahaonline.cz)

Dagmar Havlová i Kateřina Brožová zvolily na společnou oslavu Hany Zagorové a Štefana Margity zlaté šaty. Která z dam v nich zazářil mezi 300 hosty více?

Účast exprezidenta s manželkou byla pro Zagorovou a Margitu opravdu velkolepým dárkem. Havel se totiž na veřejnosti kvůli zdravotním komplikacím od června neobjevoval. Dagmar přišla v krátkých zlatých šatech, ale nestala se hlavní ozdobou večera, protože podobně se oblékla i Kateřina Brožová. Které z nich sluší zlatá více?

Na oslavě nechyběl ani nejhvězdnější pár českého showbyzysu, Karel a Ivana Gottovi. Zatímco Ivana působila v černých šatech nevýrazně, Karel to zachránil alespoň růžovou košilí.

Velké starosti s oblečním si tradičně nedělal zpěvák Richard Krajčo. Do luxusní restaurace Aureole dorazil v obyčejných džínách a nejvíce tak zapadnul do společnosti neformálně naladěného Michala Davida.

Příliš to nevychytala ani Dáda Patrasová ve výrazném modrém saku. Čerstvá babička teď má nejspíš jiné starosti, než přemýšlet o svém šatníku.

Další hvězdné hosty včetně Jiřiny Bohdalovém Michaely Kuklové, Sabiny Laurinové nebo Lucie Borhyové najdete v galerii. Kdo se na oslavu Hanky a Štefana oblékl nejlépe?



Video se připravuje ...



Video se připravuje ...



Přečtěte si
street
3. 9. 2011 • 21:59

skutecne ji to sekne! Dasa Veskrnova - vypada sveze a taky skvele - chybeji ji vsak jemne puncochy! Mistr Gott - postupne straci pri sve neomalene zene - svuj povestny sarm i vkus! Machackova-Gottova nesklamala, opet vypadala jako z vyprodeje - a "laciny" doprovod!

avina
3. 9. 2011 • 14:06

Hrůza strejce G. a nudné I.-to je trapas v oblečení maminy G. Dáša,hrozná-maska,minisukně báby/hlavně řádové sestry pečují o dědu H.,opérky o vnoučata a ona si žije,co si scńou před svatbou v koupelně sebe.......

alenkaa
3. 9. 2011 • 14:04

to slušelo paní Brožové. Dáda Veškrnová už přece jen věk na minisukni nemá. A obličej má také pěkně zdevastovaný. To pan Václav stárne bez plastik.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.