Martha Issová: Proč změnila názor na Tvář?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martha Issová: Proč změnila názor na Tvář?!

Martha měla z Tváře strach...
Martha měla z Tváře strach... (Blesk - M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, J. Tůma)

Sympatická, maličká a charismatická herečka. Takto bych popsala Marthu Issovou, kterou dle jejích slov všichni jako bezva holku neberou. Musela překousnout nemalou kritiku kvůli klipu ″Přemluv bábu″ a také umí sama o sobě dost pochybovat. I přes tyto faktory se napotřetí rozhodla přijmout nabídku do pořadu Tvoje tvář má známý hlas a vymačkat ze sebe to nejlepší. 

Herečka Martha Issová patří mezi herce, kteří účinkování v oblíbené soutěži Tvoje tvář má známý hlas přijali až po více výzvách. Některým se do pořadu nechtělo kvůli dřině, nedostatku času nebo kvůli jinému angažmá. Martha to ale měla jinak - nevěřila si! „To tedy vůbec! Obcházelo to kolem mě už dřív, ale já se toho úplně děsila! Nejsem typ do zábavných pořadů, dost se stydím, - být „zábavná“ je pro mě utrpení.

O Tváři jsem sice tušila, že je něco trochu jiného – díky Ivaně Chýlkové, což je moje velká kamarádka. Hodně velká! (smích) Byla v první sérii a já se na její vystoupení dívala, bavilo mě to, obdivovala jsem ji, ale já tu nabídku odpinkávala bez přemýšlení, s tím, že bych tohle nezvládla. Stačilo, abych viděla, jak někdo jede tím výtahem na vystoupení, a bylo mi špatně. Natož abych tam stála já!

A když mi volali potřetí, byl u toho telefonátu můj David a říkal: „Proč ty to pořád odmítáš? Ráda zpíváš, tancuješ. Tohle je čistá zábava, ničemu se nezpronevěříš a něco nového vyzkoušíš.“ Nahlodal mě. Pak jsem o tom mluvila s Ivanou, která řekla: „Zažiješ díky tomu obrovské štěstí a absolutní propady, ale rozhodně si uděláš sama se sebou výlet do míst, kam se normálně nepodíváš.“ A to mě asi přesvědčilo,“ odpověděla Martha v rozhovoru pro Instinkt na otázku, jestli po nabídce do Tváře skočila.

Slova Ivany Chýlkové se každopádně naplnila a Issová tak v show byla nahoře i dole. „…Všechno přišlo. Chvíle úplného dna, kdy jsem bulela a říkala si: „Co sis, proboha, myslela? Vždyť nic z toho neumíš! Ani zpívat, ani tancovat, tak proč sem lezeš?!“... Ale zároveň to bylo nepopsatelné štěstí, protože všechno to dělám ze srdce ráda, hodně mě to baví, a někdy si dokonce i myslím, že mi to celkem jde…,“ dodala herečka.

Na video s Marthou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
13. 11. 2017 • 09:14

Oblíbená??? Tahle nesympatická šišlavá a ošklivá trpaslice??? A odkdy a kým? Co vidím a slyším kolem sebe a soudě dle sebe, je krajně neoblíbená a nikomu se nelíbí ani jako herečka ani jako žena, je to póvl.

-bello-
12. 11. 2017 • 22:34

dedapetr51 bohužel souhlas se vším

dedapetr51
12. 11. 2017 • 13:18

Jeden starý pán mě řekl,že umělci musí být nadaní a mít to v krvi jako Burian.Verich,Placha a jim podobní. Dřív to byli umělci kteří hráli srdcem a dnešní umělci,většina nemá talent a dělá to jen pro peníze a proto že nechtějí manuálně pracovat a díky nízkému vzdělání se na nic nehodili.Proto dnešní kultura v divadlech,v televizi,ve filmu a celkově v zábavním průmyslu má tak nízkou úroveň a jsou nesledovatelné.A musím sním souhlasit.Na dnešní produkci se podíváte jednou a víckrát to nepotřebujete vidět,ale na filmy pro pamětníky se dá dívat opakovaně.Dnešní tak zvaní umělci si ke všemu myslí že jsou elita,ale spíš jelita a tomu namyšlená a bez pokory,přesto že je lidi živí ze svých daní a vstupenek a bez nich by nebyli.

mord
12. 11. 2017 • 08:05

Tak jo šmudlo další výblitek z tebe vypadl, máš splněno tak popadni ten smeták a mazej zase vytírat nulo

-bello-
11. 11. 2017 • 22:48

Kristepane, kdo říká, že Issová je charismatická? Ví vůbec autorka toho žvástu, co to znamená ? Co se týče " přemluv bábu " nemusela překousávat Issová lautr nic! Dostala za reklamu velmi slušný balík a věděla dobře do čeho jde !!! Kromě toho od svého chlapíka dostala i jistotu rolí v dívadle Vypadá od narození jako " stará-mladá " ( něco jako Dana Morávková ) , její hlásek je pro mě nepřijatelný , budí dojem skřeta a stydlivá moc není, když se fotila s tím svým hrudníčkem nahá.Coby hérečku jsem ji já nikdy neskousla a ona vlastně nic jinýho není.Má jen 9. tříd základky a na hérečku to stačí . To by bylo asi tak v kostce vše

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.